amca olmayan amcam...

bu aralar manevi konulara fazla takilmissin demekki. ya sen bilirsin. sonucta burda fikir verebiliriz kesinlik sana kalmis.
benim de ama son zamanlarda iste ölümlü dünya en azindan belki sebebini bilirim felan diyorum :) kafam cok karisik bu konuda

madem ölümlü dünya diyosun bence çat kapı git karşısına dikil sor. elini öper dönersin bi daha da görüşmezsin olumsuz olursa.

Kapi meselesi biraz zor iste... Ben Yurt disinda yasiyorum o da emekli bi buraya geliyor bi türkiye de kaliyor. Burda da evlenince baska sehire gittim. ne Zaman Burda ne Zaman türkiye de bilmiyorum ve türkiyedeyken de gideyim desem yine gittigimden baska sehirde kaliyor. bir yüzlesme icin o Kadar yol gidilir mi bilemedim.... Telefon etsem aglayacagimi biliyorum ve bu sefer söylemek istediklerimin yarisini söyleyememekten korkuyorum. oooff bilemedim yaaa

Göndermezdim benzeri teyzem tarafından yapıldı abimin düğününde.Affetmedim hiç rüyalarıma girerdi bazen.Ama o kızının saçma sapan lafları yüzünden boynumu büktü benim o gün.Benimde annem yok bu arada.komşuları pişman dediler gittim evine ne olduda geldin dedi kızını savundu.bir daha da adın atmam o eve dedim.vefat etti geçen sene birde o zaman gittim evine sadece dua ederim ama keşke affetseydim demedim hiç.çok severdim onu ama ben haksız yere bedel ödedim Yalnız kaldım babama karşı onları çok savundum ama benim boynumu büktü o gün öyle kaldı gitti.yattığı yer cennet olsun.

Ben olsam göndermezdim.
Bir kere amcanız bir mektupla sizin ne kadar kırıldığınızı anlayacak duygusal zekaya sahip olsaydı, zaten ihtiyacınız olduğu zamanda, bu kız benim yeğenim, bana ihtiyacı var, üstelik bana abimin emaneti gibi düşüncelerle yanınızda olurdu.
Benim de hayatımda var canımı yakmış, kalbimi kırmış akraba müsveddeleri. Hepsini geçmişe gömdüm, kendi hayatıma bakıyorum. Size de bunu yapın diyemem tabi. Amcanıza karşı bir özleminiz varsa, ne yapmak istiyorsanız yapın ama anlaşılacağınıza çok umut bağlamayın.

Amcam öldüğünde babam ile darginlardi ve bizde amcamın ailesi ile görüsmüyorduk.

Ben amcamın kızının face hesabını buldum yıllar sonra ona msj attım, abla babalarimiz dargın ayrıldı biz öyle olmayalım ben seni çok özledim vs...yazdım. Ancak hiç cevaplanmadi bu msjim.

Içinde kalmasın istiyorsan mektubunu yolla bir şey kaybetmezsin.

Basin sagolsun. Sanirim yazdim mektubu ama bende göndermeyecegim. Koskoca Adam, deger verseydi zaten beni arardi ve yanliz birakmazdi. Cocuk gibi kizinin lafina kanip gelmemezlik etmezdi...

Ben olsam göndermem
Amca olup yanında olmamış bu saatten sonra hala bana muhtaçlar gibi bi izlenim olmaması açısından gönderme
Görüşecek olsa görüşürdü zaten.

amcanlar için öküz ölmüş ortaklık bitmiş sizi artık kendilerinden görmüyorlar ve maalesef böyle insanlar dolu bu dünya da ..Allah muhafaza babama bir şey olsa bizimde sülale yüzümüze bakmaz heralde..ben sizin yerinizde olsam yollamam..onlar hayatlarından memnunlardır.

Hepinize tesekkür ederim. Sanirim göndermek bana birsey kazandirmayacak. Deger veren yanimda olurdu zaten. Yazdigim mektubu hatira kutuma koyacagim ve belki bir kac yil sonra kutuyu actigimda tekrar karsima cikacak. Belki göndermedigim icin pisman olurum o Zaman belki de mutlu. Bunu Zaman gösterecek... Sagolun arkadaslar önerileriniz icin!

Mektup fazla kaçar, muhtemelen de cevapsız kalır, bu durum temelli canını sıkar.

Kafandaki sorular seni rahatsız ediyorsa, aç konuş, anında tepkisini gör; en iyisi.

Gonderme hic cevap verecegini sanmiyorum cunku cevap vermeyince.daha cok uzulursun illaki bi iletisim.istiyosan telefon et icinde.kalmasin

Sende duracağına söyle onda dursun. Cevap vermese, umursamasa, kötü bir şey dese ne kaybedersin ki.. Söyle, bilsin.. Sen de rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…