Kontakt Lens Amazon ile sofistik tamamen aynı doku mu?amazon yeşil kullanan var mı?

Sedefff ben 3 aydır amazon kullanıyorum, ondan öncesinde sophistic vardı.. ıkisi tamamen aynı.. Sophistic biraz tuzlu olduğu için amazon kullanıyorum :))) Valla optikçime güvendim, 1 aylık lensi 3 aydır kullanıyorum ya hayırlısı : ))

Bu benim gözümde duruşu.. (gözlerim koyu kahve)

picture.php

Bu da forumlardan bulduklarım..

5379100_2427.jpg

amazonu tavsiye ederim canımm.. gerçekten çok doğal bir dokusu varr.. makyajla filan süper kamufle edebiliyorsun..

drbune cok yakısmıs göz rengini nasılda acmıs bukdr acık duruyormu sasırdım dogrusu.

DrBune çok güzelsin maşallah ya bendede var amazon yeşil gayet güzel ama hazel rengini daha çok yakıştırdığım için ben hazel rengini kullanıyorum henüz resim koyamam msj sayım az olduğu için :KK43:

rahatlık olarak da aynı mı canım birde burcucucm ne olur foto koyar mısın ?keşke yeşilinide koyabilseniz:eek:

sedefcim burdan hiç koymadım ya msnin varsa ordan gönderiyimmi veya mailin ? özelden gönderirmisin bende yeşil,hazel,sky blue nun rresimleri falan var

burcu diyince üstüme alındım bi an :KK70: adaşzz galiba : ))

amazon yeşiller kıyafetime ve makyajıma göre değişiyorr aslında :)) mavi göz kalemi - hafif altın rengi far kullanınca üstüne bi de mavi blüz :) mavi oluyorr :)

fotolara aldanmayın kızlarrr.. fotoları bırakın, tuvalet ışığında farklı duruyor.. gün ışığında farklı.. lambada farklı :))) şimdi daha iyi anlıyorum milletin niye tuvalette foto çektirdiğini hehhehhe :lepi:

ne tuvaleti yahu kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ama bu fotograftaki görünüsünü cok begendim
sanada cok yakısmıs yerimseniben

Bende kullanıyorum amazon yeşilini güzel bi yeşil ama benim gözlerim açık kahve olduğu için çok açık yeşil oldu bende DrBune de daha koyu durmuş ben biraz daha koyu ve gri dursun isterdim açıkcası ama göz tabanı açık olunca istediğim görüntü oluşmadı tabi yerimseniben yinede kullanıyorum ama sempatiksalakcinni güzel bi rengi var hihoyyyt
Buda amazon yeşilinin bendeki duruşu fikir verir umarım, alıntı yapmayın lütfen kızlar ... opuyorumnanaktan

Resimler silindiiiiiiiiiiiiiii :))

Son düzenleme:
mafoldumbenyakamaozcum çok güzel durmuş sende.ama benim gözlerim koyu kahve durmaz sanırsam

Son düzenleme:
Sedefcim zaten lens çok açık renk bi iki ton daha koyu durur sende de daha güzel olur ...

harika olmuş yakamoz sana quartzo müthiş olur bence bende grisi var amazon ama yeşilde alıcam sanırımsüprizzzzz burcu sence sky blue mu yeşil mi alıyım amazon

Son düzenleme:
berrycim amazon yeşil güzel ama çok belli olmuyo rengi benim var fazla kullanmıyorum hem senin esmeraldadan sonra pek bi sönük kalırlar, ben sky blue rengini çok çok beğeniyorum zaten ve sanada amazon yeşilden daha çok yakışır sende beyaz tenli olduğundan

Son düzenleme:
harika olmuş yakamoz sana quartzo müthiş olur bence bende grisi var amazon ama yeşilde alıcam sanırımsüprizzzzz burcu sence sky blue mu yeşil mi alıyım amazon

Kız ben çok beyaz tenliyim resimde öyle çıktıgına bakma quartzoyu almış begenmeyip satmıştım canım sen foruma gelmeen önceydi sanırım çok çiğ bir rengi var guartzonun benim göz tabanı açık oldugundan kurt gözü gibi oldu bende gitmedi bana mel düşünüyorum ama fiyat pahalılığı yüzünden alamadım sempatiksalakcinni fiyat düşerse alablrim ancak kaydirigubbakcemile3

115 e pinax yeni bir siteden ısmarladı bakalım sağ salim gelirse bizde sipariş vericez bende nc mel merak ediyorm

yakamoz ben göremedim canımm bidaha koyarmısn ?
ya ben denemiştim amazonu bende hiç belli olmadı gözlerim koyu kahve
acaba yanlıs bi lens mi denedim
fisfisfis

X