• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amazon.com kitap alışverişi

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Arkadaşlar az önce amazon.comdan toplam 4 kitap alıp 98 lira ödedim. Fakat ödemeyi yapıp siparişi tamamladığım halde siparişlerim görünmüyor, üstüne üstlük " Son 6 ay içerisinde herhangi bir sipariş vermediniz" yazıyor. Bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

kartınızdan para çekildiğine dair görüntüyü ve durumu amazon'un müşteri hizmetlerine bildirin

kartınızdan para çekildiğine dair görüntüyü ve durumu amazon'un müşteri hizmetlerine bildirin

işin tuhaf yanı da o ya. müşteri hizmetleri diye bir şey yok. müşteri hizmetleri denen numarayı aradım. karşıma otomatik telesekreter çıktı, beni bir müşteri temsilcisine bağlamadı bile. otomatik bir şeyler dedi, kapandı telefon.

Amazon kullanıcı videolarına bakın durumu anlatan illa ki vardır.Türkiyeden çok satış yapan var.Belki de sayıcıya henüz ulaşmadı bildirim.

Amazon kullanıcı videolarına bakın durumu anlatan illa ki vardır.Türkiyeden çok satış yapan var.Belki de sayıcıya henüz ulaşmadı bildirim.

Fakat sizce öyle olsa kredi kartı harcamalarına yansıması gerekmez mi ödemenin? Yaptığım ödeme listede görünmüyor. Aynı gün aldığımız diğer şeyler görünüyor ama bu görünmüyor mesela.

Back
X