Arkadaşlar selamlar, istanbulda aramadığım yer kalmadı 1 aydır bulamıyorum bu lensten, firmada falan sıkıntı varmış sanırım.. 4 yıldır Amazon Colours Green kullanıyodum ben ve çok memnundum renginden.. Şimdi onu bulamayınca Sophistic Magic Green aldım ama bu daha koyu.. Napıcam ben?
ben mersinde yaşıyorum 1 ay kadar oldu alalı ..her optikte hemen hemen mevcut..burda varsa orda hayli hayli olması gerekiyor..60 tl almıştın lagon grenn i ,ama 55 yada 50 yede alabilirdim aslında:) pazarlıksız aldım:)ve kullanım olarak rahat bencede..
aynı sıkıntı bende de oldu bir aydır gelmesini bekliyorum internette de bütün sitelerde numarama uygun olanı bulamadım sebebini bilen var mı acaba ??
amazon colours green e en yakın lens ne onu arastırmaya başladım artık eger gelmezse diye
aynı sıkıntı bende de oldu bir aydır gelmesini bekliyorum internette de bütün sitelerde numarama uygun olanı bulamadım sebebini bilen var mı acaba ??
amazon colours green e en yakın lens ne onu arastırmaya başladım artık eger gelmezse diye
Bence ümidini kes arkadaşım, geleceği yok amazonların.. Buna yakın renk bulmalıyız, ben sophictic aldım ama amazon'un green'inden daha koyu bu.. Sen başka lenste yakın renk bulabilirsen banada haber ver
Bence ümidini kes arkadaşım, geleceği yok amazonların.. Buna yakın renk bulmalıyız, ben sophictic aldım ama amazon'un green'inden daha koyu bu.. Sen başka lenste yakın renk bulabilirsen banada haber ver
Bende sophistic almayı düşünüyordum sana zahmet olmazsa resmini çekebilir mısın sophistic in
Bende rainbow açık yeşil alayım madem ama o da benzemiyor pupil cok genis tek ümidim sophistic ti
ben uzunca bi süre lagoon green ile tanita tikaram green arasında kalmıştım tanita aldım sonra. son serileri çok kötü. lagoon green kullanan arkadaş fotoğraf koyabilir mi rica etsem çok merak ediyorum ozamanlar hiç kullanana rastlamamıştım buraya koymak istemezsen mailime de atabilirsin cevap bekliyorum:)