cnm bende amazon almayı düşündüm biarapaso fikir değiştiriyorum yeşili çok güzel duruyor. bide mavisi. sana mavide yakışıyor bi bak istersen
Forumlarda bulmuştum bu fotoğrafları... Mavi ve gri. Normalde damarlarının bu kadar belirgin duracağını sanmıyorum, bu fotoğraflar oldukça ışıklı bir ortamda çekilmiş, sanırım ondan böyle gözüküyorlar.
Bunlar da şimdi yabancı bir forumdan bulduklarım. Waicon Basic (Amazon) yeşil...
hatich ben amazon sky blue denemiştim ,çok rahattı ve fena değildi de ama koyu olmuştu bende
kardeşim kullanıyor ve çok hoş duruyor doğalda gayet duruşu onda..
kardeşimin gözleri koyu kahve,onda harika oluyorlar sky blue'lar, mavi ama car değil-,
çok soft bir mavilik oluyor ..
bendeki duruşu ise bu -siyah gözde;
cnm yabancı siteden buldum bu resmi. açık yeşil olan renkmiş. fena değil sanki :44::44:
bende koyu oldular ,aama kız kardeşimde ki duruşunun grafite ile alakası yoktu,buz mavisi gibiydi ama keskin bir renkte olmadı..şöyle anlatayım kız kardeşimde cor garfiteden daha açık mavi oldu ve solotıca kadar olmasa da doğala yakındı en azından 1 metereden görünüm o idi..Teşekkürler canımsky blue rengini sende görmüş ve bitmiştim bu rengi araştırma sebebimsin. bu renkle ilgili tereddütüm bende nc grafite olması. yani birbirine çok yakın renkler gibime geliyor. sen ne dersin?
teşekkürler canım. green diye geçen sanırım bu. bide Lagoon Green varmış ama o çok koyu diyorlar. belli olmuyormuş. sanırım green denicem