Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
açık mavi renkte bir lens almayı düşünüyorum arkadaşlar... amazon colors la freshlook yaklaşık fiyatlarda... sizce hangisini tercih etmeliyim?? damarı belirgin olmasın istiyorum.
Freshlook açık renk lenslerde pek başarılı değil. Daha ziyade belli belirsiz renkleri var çok açmıyor gözü. Amazon daha fazla açar özellikle grisi baya bir açık renk. Ama damarsız değil malesef.
Freshlook açık renk lenslerde pek başarılı değil. Daha ziyade belli belirsiz renkleri var çok açmıyor gözü. Amazon daha fazla açar özellikle grisi baya bir açık renk. Ama damarsız değil malesef.
renk belirginliği hakkında bende arkadaşımıza katılıyorum ama kullanmadığım için amazonun damarlı olup olmadığına bişey diyemicem freshlook kullandım ama hem damarlı hem de incecik biraz kalitesiz gibi geldi. zaten onu kullandıktan sonra gözlerim çok yorgun düştü kızarmalar oldu anca düzeldiler:S
freshlook renk olarak bence basarili ben hareli gri kullandim cok dogal duruyordu tek kusuru takamadim taktigimda bakma ve kizarma yapti.herkeste ayni degildir belki ama tavsiye etmiyorum..