amatör yağlıboyalarım nasıl olmuş..

canım benim çok teşekkür ederim..

Pinkkkkkk canım ellerineeee,yüreğineeeee,kollarınaa sağlıkkkk harikaaaaaaaa bu yağlıboya resimlerriii canımmm çok güzelll yapmışsınnn..

ellerine sağlı çok güzel olmuş:asigim:
hayatım boyunca hep resim yapan insanlara imrenmişimdir çok severim resmi ama hiç yeteneğim yok malesef çöp adamı zor çizerim:çok üzgünüm:anca çekebiliyorummm:roflol:
güzel çekerim amakaydirigubbakcemile3

resimlerin konuları ve çalışma tarzın çok güzel...ben resim yapmaya 60 yaşında başladım...çok zevkli bir uğraş....

senin amatörün buysa profesyonelinden ne cevherler çıkar kimbilir canım çok güzeller hepsine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler ne yetenekli kızlar var bizim kk da maaşallahhh

bende resim yapıyorum. resimlerin hiç de amatörce değil. Çok güzeller kutlarım

resimlerin konuları ve çalışma tarzın çok güzel...ben resim yapmaya 60 yaşında başladım...çok zevkli bir uğraş....

senin amatörün buysa profesyonelinden ne cevherler çıkar kimbilir canım çok güzeller hepsine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler ne yetenekli kızlar var bizim kk da maaşallahhh

çok teşekkür ederim çok incesiniz gerçekten çok zevkli resim yapmak çok mutlu oluyorum bende..sizlerinde resimlerinizi görmek isterim:1hug:

çok güzeller canım ellerine sağlık.. ilk tabloyu çok beğendim ben özlellikle alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…