Amatemde yatan yakini olanlar

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar cok yakin bir akrabam elimde buyudu sayilir malesef yasakli madde bagimlisi olmustu 2 gun once amateme yatirmislar yani savcilik yatirmis aranmasi vardi.Dun beni burdan cikarin demis yalvarmis ablasida netten kotu davraniyolarmis orda diye okumus napalim diyo cikaralimmi ben kalsin bi ziyaret ederiz durumuna bakariz dedim ama korkuyolar dayak falan atarlarmi diye?? Acaba bir yakini veya kendi orda yatmis olup tedaviye olumlu cevap veren yada vermeyen ama ortami bilen varmi? Nasil bir yerdir acaba 15 gun kalacak demisler.

Sizi uzmek istemem. AMA kendine ve cevreye zarar verebilir, yakinlarina bir sey yapabilir. Hem kullaniyor hem satiyor olabilir. Birakin yatsin,evde bit sey yapilabiliyor olsaydi ailesi su zaman kadar baslamasini engellerdi. Yapamamislarsa destek almasi sarttir. Kullanamadigini icin boyle yapiyordur tahminimce.

Ayni dusuncedeyim bu kacinci birakiyorum deyip tekrara dususu Allah bilir ama ilk defa hastaneye yatti bencede cikmasa en iyisi.cok tesekkur ederim

dövme falan yoktur
kullanamadiklari icin her turlu seyi soyluyorlar cikarsinlar diye
ama cikarmasinlar
insallah temizlenir bir an öncede topluma daha faydali bir birey olarak hayatina devam eder
Bencede dovme olayi yalan gibi geliyor cikmak icin bahane gibi ins.dediginiz gibi temizlenip cikar.cok sagolun

Bencede dovme olayi yalan gibi geliyor cikmak icin bahane gibi ins.dediginiz gibi temizlenip cikar.cok sagolun
temizlenmesi icin kendisininde caba gostermesi istemesi lazim.
zorla yatirilmis biraz zor gibi ama hayirlisi.
zorla yatirilanlar genelde cikar cikmaz ayni yere kosuyor

savcılık muhtemelen tespit için yatırmıştır 15 gün durumunu gözlemleyecekler vs vs

başka suça karışmış olabilir mi

yani sadece madde mi yoksa madde tesiri altında bir suç mu bu da önemli

zira oradan çıkıp cezaevine gidecek de olabilir

Zaten dosyalari vardi birde surekli icici oldugu icin sikayet cok oldu, bu kacinci gelisi demis savci yatirin tedavi edilsin tabi sonrasinda ne olur bilemem

Ailesi yatsın kurtulsun diyeceklerine bunu mu dert ediyorlar sahiden? Gencecik adamı nasıl dövsünler. Yoksunluktan öyle diyor yüksek ihtimalle. Zaten öyle canınızın istediği gibi çıkaramazsınız aranması varsa. Süresi de kısa oluyor keşke uzun kalsa ama 2 3 haftada salıyorlar. Hazır girmişken ailesiyle konuşun daha uzun yatırsınlar da kurtulsun. Dayak yemesinden daha iyi değildir herhalde dayak yedi diye korkcaklarına bundan korksunlar.

Babam ankarada üç kez yattı alkolizm tedavisi için, 40 gün falan sürüyordu. Herhangi bir kötü davranma dayak falan söz konusu değildi. Muhtemelen çıkartsınlar diye öyle söylüyordur. Uyuşturucudan arınmak zor bir süreç, alkol gibi değil.

Ayni dusuncedeyim sizle disarda orda burda sizmasi ve basina gelen belkide baska bilmedigimiz seyler varken bunu dusunmeleri banada sacma geliyor soyluyorum da ama bilemiyorum biraz mantikli dusunseler keske

Allah herkese kolaylik versin evet gercekten zor nasil olacak bilemiyorum sizede gecmis olsun

Malesef çok yakın bir arkadaşım yatmıştı 3 aya yakın. Öyle şiddet yok ama canım cicimde diyede davranmıyorlar. İlaçlar kafasını yemesine yol açıyordur. Ama antidepresan sakinleştiriciler yasaklı maddeden iyidir. Orada kalmak istememesi normal ama sakın çıkarmayın içmenin yolunu bulur elbet

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin ins.kurtulmustur arkadasiniz

Bakırköy Akıl Hastanesinin Gizli Tarihi diye bir kitap var, orada okumuştum, çıkmak için yalan söylüyorlarmış. Ziyaretine gidin, ilgilenin ama kalsın orada. Hatta hazır yatmışken doktorlarla konuşun daha uzun süreli bir tedavi planlayın, madde bağımlılığı 15 günde temizlenecek bir şey değil

Haklisiniz zaten hemsire cikmak icin yalan soyleyebilir demis inanmayin hatta cok gelip gitmeyin demis ama aile netten duyduklarindan korkuyor yine konusacagim aksam oyle bir hataya dusmwsinler die

Haklisiniz zaten hemsire cikmak icin yalan soyleyebilir demis inanmayin hatta cok gelip gitmeyin demis ama aile netten duyduklarindan korkuyor yine konusacagim aksam oyle bir hataya dusmwsinler die

Temiz kalmasını sağlayabiliyorlarsa çok kibar davranmasalarda olur inanın. Okuduğum kitapta bu hastaların bakımının ne derece zor ve tehlikeli olduğunu dehşetle gördüm, mutlaka kuralları sıkı bir yerdir ama bu illette belki bunu gerektiriyor. Allah kurtarsın inşallah tez vakitte, bağımlılık çok çok zor bir durum, tüm ailenize sabır diliyorum

Cok tesekkur ederim gercekten cok zor hatta ailesine bile artik kizdigim icin birakin dayakta yerse yesin dedim o duruma getirdiler cunki cocuk para bulamadinca evde ne var ne yok satan biri haline geldi hatta paketi acilmamis yiyecekleri bile satar duruma geldi dusunun yani yatip temizlenmesi herkes icin en iyi durum olacak ama gelde anlat!! Madem uzuluyosunuz bisey olunca zirt birt arayip bizim niye huzurumuzu bozuyosunuz dedim kostur kostur noldu yine diye bir ayagimiz onlarda oluyor birakin yatsin dedim artik.Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim ins.temizlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…