Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseye madde kullanıyor diye kötü muamele yapılamaz yapılmamalı.Sağlık personelleri kimseyi dövmüyor hatta aşırı vicdan sahibi oluyoruz. Kendimden biliyorum. Bir de hiçbir muamele uyuşturucudan kötü değildir??
Zaten ben de kötü muamele yapılmıyor, yapılmaz dedim. Sorun ne ?Kimseye madde kullanıyor diye kötü muamele yapılamaz yapılmamalı.
Valla bonzai biri dugerlerini bilmiyorum zaten cok acayip setler aklimda kalmiyo adlari ama elindeki paraya ne yeterse onu aliyordur sanirimHangi maddeyi kullandıgını biliyor musunuz? Ona göre yorum yapacagım.
Bende doveceklerini dusunmuyorum vicdan yaptirmaya calisiyorlar ailelerine.Sağlık personelleri kimseyi dövmüyor hatta aşırı vicdan sahibi oluyoruz. Kendimden biliyorum. Bir de hiçbir muamele uyuşturucudan kötü değildir??
Tabiki ya muhtaç insana yardım için ordalar zaten neden dövsünler herkes taş kalpli mi. Bağımlı insanlar çok görüyorum çöpleri karıştırıp içinden yarı baygın halde ekmek yediklerini ne gençler burnu akıyor silemeyecek duruma geliyor ki çoğunun bir ailesi düzeni vardır muhakkak yine de sokaklara düşüyorlar. Orda zorla tutulmak uyuşturucu kullanıp sokakta kalmaktan iyidir. Çocuğunun geleceğini düşünen şu süreçte onun sözüne inanmaz diye düşünüyorum.Bende doveceklerini dusunmuyorum vicdan yaptirmaya calisiyorlar ailelerine.
Amin Allah razi olsunAllah yardımcısı olsun , tez vakitte kurtulsun illetten .
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin ailesine dediklerinizi anlatacagim cok sagolunBunu söyleyen kimse yanlış bilgilendirmiş. Psikolog olarak stajımı uzun süre orda yaptım bizzat görüşmeleri gözlemleme fırsatı buldum. Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değildi. Aksine sırf alışkanlıklarından kurtulabilsinler diye çalışan herkes elinden geleni fazlasıyla ve profesyonelce yapıyordu. Ailesinin içi rahat olabilir. Ayrıca en son zorunlu yatış 21 gündü diye hatırlıyorum.
Ne demek rica ederim.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin ailesine dediklerinizi anlatacagim cok sagolun![]()