Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bizde eşimden dolay buradayız ama kalıcıyız...sizde tayin durumu felan varsa ne güzel birgün gideceğini düşün mutlu ol:))aslında merkeze yakınsanız eviniz burda olabilirdi ama mesafeyi bilmiyorum...orası dahada küçüktür..Allah kolaylık versin gurbetçilereevet eşimin görevi sebebiyle bu yaz geldik mecitözü sınırındayız yani sizde iş icabı amasyadasınız sanırım
Evet bizde eşimden dolay buradayız ama kalıcıyız...sizde tayin durumu felan varsa ne güzel birgün gideceğini düşün mutlu ol:))aslında merkeze yakınsanız eviniz burda olabilirdi ama mesafeyi bilmiyorum...orası dahada küçüktür..Allah kolaylık versin gurbetçilere(
evet tayinciyiz ama ne zaman gideceğimiz şuan çok karışık.. mesafe merkeze yakın ama lojmanda kalıyoruz burada bakalım yaza merkeze geçeceğiz inşaallah.. aminn Allah hepimize yardım etsin..
Bekleriz buyrun gelin merkeze:))kolay gelsin..
Amasya çok sakin bir yer,yazın ama tadı bir başka oluyor.evet dediğiniz gibi alışveriş,eğitim ve sağlık alanında çok sınırlı imkana sahip.onda da Samsun'un yanıbaşımızda olması nimet bencesabah trene binip,akşama dönmek kaydıyla,hem mekan değişikliği yaşamış hem de alışveriş yapmış olursunuz
ama sağlıkta bir şey diyemicem
bazen Amasya'da uzun süre yaşamayı memleketim olduğu halde ben bile düşündüğümde Ankara,İstanbul ve Konya'da yaşamış birisi olarak imkansızlıklara tekrar alışması zor olur gibi geliyor
ama yine de ailemin yanında olmak,bildiğim çevrede olmak keyifli de olabilir
![]()
aynen katılıyorum sana.8 aylık oğlum var ve arada amasyaya annemlerim yanına kalmaya gidiyoruz.sırf bu yüzden artık içimden gitmek gelmiyo.bi kaç kez çocuk acile ve normal polikliniğe gittik şok oldum vallahi.ben giresundaki özel hastaneleri beğenmezken o ortamda çok çaresiz hissettim kendimien büyük sıkıntım sağlık yönünde.. kente lafım yok kendi halinde sakin şirin bir memleket..
aynen katılıyorum sana.8 aylık oğlum var ve arada amasyaya annemlerim yanına kalmaya gidiyoruz.sırf bu yüzden artık içimden gitmek gelmiyo.bi kaç kez çocuk acile ve normal polikliniğe gittik şok oldum vallahi.ben giresundaki özel hastaneleri beğenmezken o ortamda çok çaresiz hissettim kendimiannem de aradaki farkı gördü hatta acile gittiğimiz gece kadın hastanenin içinde tedirgin oldu.sağlığı geçtim güvenlik konusunda bile çok yetersizler.hastaneye gece yarısı giren çıkanın haddi hesabı yok,yatış verdiler bize,gidin boş bi yatak bulun yatırın bebeği deyince bi kağıt imzaladık kaçtık resmen hastaneden,allah düşürmesin bi daha!size de sabır versin.poliklinikteki bayan çocuk dru bebeğime elini bile sürmeden muayene etmişti,bakakalmıştık annemle :) güleyim mi ağlayayım mı hallerine!!!!