Amasya///05

durun duruuuuunn benim için gavga etmeyinnnn yasakkelime

benim sahibimmm vaaa, ama ama .....:kedi:

bi gün özemeeee.........bigün elcimeeeee verebülürüüüümmmmm..:roflol:

hayırlı cumalar kızlaarr opuyorumnanaktan

bende seniiiiiii.

bah aramızda büyük bi aşk doğdu sankiimm :roflol:

geldim nan tutmayın beni uleynnnnnnnnn hamamdan geldim şimdi çimdim güzelcekaydirigubbakcemile3 heheheh pamık gibin oldum dolayısıyla küslükte bitti afettim siziopuyorumnanaktan

ohhh cimmişde gelmiiş.. pammık olmuuşş,,ğüle ğüle kirlen kısss,

anamm ramazanda gece hamamı ne gözel oluyo hemi gıı,aha biz bi toplanıp gidemedik haa,
koskaca ramazan geldi gectii tüüühhh bizeee.:mymeka:
valla iyi etmişiniz elcinim,yerimizede döküleydin bi iki tas suuu zemuszemus

bidahak gitmemize senide alak olmamı yanımıza okişşşşş çok züpperdi valla heee döküntüm fazlasıyla su bikaçıda sizin için mujukaaaaaaaaaaaaaŞeniz

geldim nan tutmayın beni uleynnnnnnnnn hamamdan geldim şimdi çimdim güzelcekaydirigubbakcemile3 heheheh pamık gibin oldum dolayısıyla küslükte bitti afettim siziopuyorumnanaktan

bidahak gitmemize senide alak olmamı yanımıza okişşşşş çok züpperdi valla heee döküntüm fazlasıyla su bikaçıda sizin için mujukaaaaaaaaaaaaaŞeniz

ay ay ay... çimmişde kırık ayna gibin ışıldarmıştaa :) Şeğer dekine mi gittin hamama :)

Ayy önceden havzaya gıderdık havuzlu hamama gıtmek ıstedıgımızde... Böle aslanın agzından akardı suyu..Hacıköyde de varsa ne guzel... Gercı annemler gıdıyordu onlar bılıyordur ama ben kışın ordaydım gidemedık

sen gelince bana haber et beraber gidek emi kuzummm ben pek hazederim hamamı
:sm_cool:
havzayada az g,tmedim hamamözünede su kaplumbağası gibi bişeyim anlıycannkaydirigubbakcemile3

ayy evet işte hamamözüne cokkk gıttım... bırde hıllaz dıye bır yer var hani oraya gıtmıstım.. ooy cocuklugum oralarda gectı yawww... nası özendım şinci sana....

ayy evet işte hamamözüne cokkk gıttım... bırde hıllaz dıye bır yer var hani oraya gıtmıstım.. ooy cocuklugum oralarda gectı yawww... nası özendım şinci sana....

canımmm kıyamam sana bennn gel sen buraya biz senle heryeri gezerükkk hemii tatlım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…