- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
-
- Konu Sahibi EU1
tamda benim tanıdığımın kızı gelin gitmişti hacıköye,kızımızın adı nergiz.
tek tanıyıp bildiğim o. canım acaba dedim olurmu olur bellimi olur.
kıss eğer oysa çok sevincem nerdeeenn nereye deyip tesadüfe inanayım dedimdi.kaydirigubbakcemile3.
ayy inşallah be güzelim dediğin gibi 9 ay ,senin tabirinle olmama lüxünü yaşarsın.
eli ayağı düzgün sağlıklı meleğin gelir yanına .:Saruboceq:
kaçyıllık evlisin bu arada.çok uzun olsa bile sakın üzülme tatlım.herşeyin hayırlısı olsunda önemli olanda o.opuyorumnanaktan
amiin tatlım amiiin.:Saruboceq:
kimlerden olurmuş aceb suluovadan hacıköye gelin giden canım acık cıtlatsana.
sorma kıss gıcığın önde gideni,ayol adet olmama lüx değil kıss ,hele sen bi gir bakıyım menopoza ateşlerde kalıyon,çarpana çalıyo valla insan ben onu bir sene yaşadım ama şuan olduğumdan yok oldu.
lüx lük değil kuşum,rezillik keşke olaydım kaç kez demişimdir yani
özebus benim eltimin kızıda kaçtı dedim ondanmı bahsdiyo .:1shok:biran onu sandım ya kıı
evet yaa hayırlısı olsun.demekki kızın gönlü başkasındaydı,aile zoruyla he dedi sonrada kafasına koduğunu yapmış.
iyikide yapmış canım .gönlü başkasında olandan hayır cıkmazdı zaten.
şimdilik öpüyom kıslaarr.opuyorumnanaktan
tamda benim tanıdığımın kızı gelin gitmişti hacıköye,kızımızın adı nergiz.
tek tanıyıp bildiğim o. canım acaba dedim olurmu olur bellimi olur.
kıss eğer oysa çok sevincem nerdeeenn nereye deyip tesadüfe inanayım dedimdi.kaydirigubbakcemile3.
ayy inşallah be güzelim dediğin gibi 9 ay ,senin tabirinle olmama lüxünü yaşarsın.
eli ayağı düzgün sağlıklı meleğin gelir yanına .:Saruboceq:
kaçyıllık evlisin bu arada.çok uzun olsa bile sakın üzülme tatlım.herşeyin hayırlısı olsunda önemli olanda o.opuyorumnanaktan
amiin tatlım amiiin.:Saruboceq:
... Kız bunalıma gırdıydı ellağaammm...kaydirigubbakcemile3
ayyy özemm kısss nasıl güldüm var yaaaaaa ellağaaammm nerden aklına geldi,şimdikiler pek kullanmas bu kelimeyi hay allah senin iyiliğini versin emiii.:roflol: :roflol:
haa kız melesenide anladım canım bizim buralaradan değilmişler,
hepinize hayırlı cumalar fıstıklar,allah dualarınızı kabul etsin inş.herşey gönlünüze göre olur rabbim kıymasın sizlere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
elcihinim,üzülme kıss çok olmamış daha,gençliğinizi yaşayın.olur inşallah.zamanı saati vardır.gelip seni sevindireceği.sabır canım..opuyorumnanaktan
hehehhe ben cok severım onu kullanmayı herriiiiii.... :))))
höööyt benim hemserilerim ne kaynatiyomus bakimopuyorumnanaktan
vuuuuhhhhyyyyy anam heriiiiiii yide biliyoooo..
one şaal işidi,haaa haaaayy...
bunuda biliyom de şak diye bayılam ,,:roflol:
höööyt benim hemserilerim ne kaynatiyomus bakimopuyorumnanaktan
delü garılarrrrrrrr bide bana komik deyonuz uyyyyyyyyyy siz beni geçtinizzz
heralde bılecem heheh :)) ne zaman ekmegemızı yıyecoook :)) ne zaman çimecook... :)))
ayni yapiyon valla:roflol: :roflol: :roflol:
neydeceğidik eyii :)))
Vay be aynı laflar....kaydirigubbakcemile3