Amasya///05

şimdi ablacım aynı kişi değil malesef bizimkinin adı şerife annesinin adı yücel doğan

inşallahhhh canımsınn yaaa inşallah aminnnn gelsin bebekler:kedi:
3 yılı bitirdik işte hayırlısı rabbimden olur inşallahhhhyerimseniben

mujukaaaaaopuyorumnanaktan

:))) yok irna ablacım... suluovadan deıldı gelınımız... baska bır köydendı... Böyle bır talıhsızlıgımız oldu ıste,cok üzüldük ettık ama her ıste varmıs hayır...Zorla ne alan oldu kızı ne deveren kendı ıstemıstı ama bıde dydukkı baska sevdıgı varmısmıs... Kız bunalıma gırdıydı ellağaammm...kaydirigubbakcemile3

... Kız bunalıma gırdıydı ellağaammm...kaydirigubbakcemile3

ayyy özemm kısss nasıl güldüm var yaaaaaa ellağaaammm nerden aklına geldi,şimdikiler pek kullanmas bu kelimeyi hay allah senin iyiliğini versin emiii.:roflol: :roflol:
haa kız melesenide anladım canım bizim buralaradan değilmişler,

hepinize hayırlı cumalar fıstıklar,allah dualarınızı kabul etsin inş.herşey gönlünüze göre olur rabbim kıymasın sizlere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

elcihinim,üzülme kıss çok olmamış daha,gençliğinizi yaşayın.olur inşallah.zamanı saati vardır.gelip seni sevindireceği.sabır canım..opuyorumnanaktan

hehehhe ben cok severım onu kullanmayı herriiiiii.... :))))

delü garılarrrrrrrr bide bana komik deyonuz uyyyyyyyyyy siz beni geçtinizzz

şimdik yemek yapmaya gidiyom ben iftar yapacokkkkkkaydirigubbakcemile3

nerdesiniz memleketin kuşlarıııııııopuyorumnanaktan

neydiyim heriii, aha az işim vardı,dikiş neyim dikiyomm.yeğenlerime pike dikiyom.

pc ye girdi cıktı yapıyom valla.çokda daraldım emme haa.vuuhh bek yoruldum.

sen nediyon,gızlar gelmiş epey şinlenmiş bura gııı,kaydirigubbakcemile3

bugün son gün artık ,yarın niyetlenecaam.bu gece temcitte ne var gıı sende..

ben hamur mayalıycam gibii

hadin şincik öpuldunuz şegerlerim.opuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…