• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amar makinas renklileri deterjanl karyor, yardm

ozosum83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
5
0
86
41
İstanbul
arkadaşlar merhaba

doğru yere mi başlık açtım bilmiyorum ama çamaşır makinamda renklileri yıkayınca çamaşırlarımı deterjanlı çıkartıyor yani çamaşırlarımın üzerinde beyaz beyaz deterjan artığı kalıyor.neden olabilir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

benim de öyle oluyordu.fazla çamaşır koyuyorsan durulayamıyor.bir de ben ekstra durulama yaptırıyorum genelde.

canım , makina suyu az alıyordur ..iyi durulama yapmadığı için deterjan lekesi kalır..
özeillkle siyahlarda çok berbat eder..
servisini çağır bence..

bende eskıden bu sorunla karşılaşıyordum ama artık
sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum ve bu sorundan kurtuldum:kahve:ı

Makinan ya suyunu az alıyordurr

Yada makinaya fazla çamaşır koyuyorsun:)

benimde öyle oluyo yaa..fazla çamaşır da koymuyorum ayrıca...siyahlarda kötü oluyo,bazen iki kez yıkamak zorunda kalıyorum.ama deterjandan mı makineden mi anlıyamadım...sıvı deterjanı deniyim bi bende,devam ederse servise başvururm artık

teşekkür ederim arkadaşlar birde sıvı deterjanı deneyeceğim peki sıvı deterjanlar daha pahalımı oluyor?

deterjanı ölçüsünden daha fazla koyarsanız çamaşırlarda lekesi kalıyor. ölçünüze de dikkat edebilirsiniz belki sorununuz çözülür :delphin:

canım benim makinamda aynısını yapıyordu suyu az alıyor diye oluyor benimki servisi çağırdım yaptılar güya ama gene aynı bende deterjan gözünden kendim su döküyorum hem tertemiz yıkıyor deterjanda kalmıyor su koymadığım zaman çamaşırlar hep kirli çıkarıyordu çoğunu ama ben su ekleyince tertemiz çıkarıyor. durulamada koymuyorum suyu ben normal yıkamada ekliyorum

bence toz miktarını biraz azaltırsanız sorun çözülür fazla deterjan kullanınca oluyo genellikle bu sorun :hulya:

ya sormayın kızlar ara ara bende o dertten muzdarip oluyorum ama benim sorunum bazen fazla yüklemem galiba burdan o sonuç çıkıyor kaydirigubbakcemile3

yanlış programda yıkayınca genelde öyle oluyor.benim makinamda bi narin bi sentetik programı var narinde yıkayınca kalıntı oluyor.

canım ya makinenei çok aşırı dolduruyorsun yada deterjanı çok fazla koyuyorsun yada yanlış program seçiyordun bunun 3 ana özeti bu..benim çok nadir çamaşırları fazla doldurunca olur tekrar yıkama yaparım düzelir...ha bide bazı marka deterjanlar birazdaha kalitesi düşük olduğu için eriyemiyor ama ünlü deterjanlardan birini kullanıyorsan sorun yok..bingo omo alo yada ariel gibi...​

kesinlikle çamaşırı fazla doldurmaktanda oluyor tam durulanamadığı için deterjanlar arada hapsoluyor,,arkaşın dediğide çok doğru açık kiloyla satılan yerlerden alınan deterjan kalitesiz olduğu için erimeyip kalıntı yapıyor,onun için biraz fazla verip markalı deterjan kullanmakta fayda var.......

Back