Amante'nin Çeyizleri

Aramıza hoşgeldin öncelikle canım :3:

Çeyiz düzmek meşekkatli ancak bir o kadar da zevkli bir uğraş, her detayını aşkla alırsın ve kullanacağın günün hayalini kurarsın,

Hatta bazen çeyizlerinin olduğu odaya başka işin varmış gibi girer, gizli gizli bakar aşk yaşarsın :9:

Ben de geçen yıl bu zamanlar başlamıştım ancak şimdi bitti hatta alınmayacak ıvır zıvırları bile aldım o kadar yani,

Yine de insan çeyiz için almalara doyamıyor :27:

Huzurla aşkla kullan canım, hayırlı olsun topiğin de :nazar:

anaaaaammm :52::52: yeni görüyom ya beenn senide ciciklerineee yerim kiiii :56: :17: herşeyinn çok güzel kuşumm aşklı meşklii güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahhh :16::16::16:

Canımmmm,sen zaten ilk yorumu hep yapıyosun kiii :54:

Amin kuzucum, hatta beraber musmutlu günlerde kullanalıımmmm :38: Sana güzel güzel masalar kurayımm
:56:

aaaa :53: sana kurayım mı ? peki bana ? :19::19::19::33::33::33:
hep gülibikmi yapcak çirkeflikk :24::24::24: :9::9::9:

(not: çok seviorum sizleri :69: :17:)

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin öncelikle canım :3:

Çeyiz düzmek meşekkatli ancak bir o kadar da zevkli bir uğraş, her detayını aşkla alırsın ve kullanacağın günün hayalini kurarsın,

Hatta bazen çeyizlerinin olduğu odaya başka işin varmış gibi girer, gizli gizli bakar aşk yaşarsın :9:

Ben de geçen yıl bu zamanlar başlamıştım ancak şimdi bitti hatta alınmayacak ıvır zıvırları bile aldım o kadar yani,

Yine de insan çeyiz için almalara doyamıyor :27:

Huzurla aşkla kullan canım, hayırlı olsun topiğin de :nazar:

Hoşbuldum canım :3:

Ne kadar güzel anlatmışsın duygularımı. Gerçekten aşk yaşıyorum ben onlarla.

Keyfim hiç yokken gelen bir kargo bile beni acaip mutlu edebiliyor.

Çok teşekkür ederim, Rabbim bir an önce kullanacağımız günleri de göstersin bize :69:

anaaaaammm :52::52: yeni görüyom ya beenn senide ciciklerineee yerim kiiii :56: :17: herşeyinn çok güzel kuşumm aşklı meşklii güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahhh :16::16::16:

aaaa :53: sana kurayım mı ? peki bana ? :19::19::19::33::33::33:
hep gülibikmi yapcak çirkeflikk :24::24::24: :9::9::9:

(not: çok seviorum sizleri :69: :17:)

Kuzummmmmm teşekkür ederriiimm:16:bende seni yerim kiiii :56:

İkinize aynı gün kursam keşkeee ne kadan harika olurrr :16:

Bende sizi çok seviyorum :69:

Canım sana özel msj atıcaktım ama posta kutusunun bir temizliğe ihtiyacı var heralde uyarı veriyor:33:
O yüzden buradan yazim dedim:34:
Hani geçen gün soruyordun ya bnm tavuklu kırmızı mutfak eşyalarını işte onlardan markafoniye gelmiş
La Vita Bueno kampanyasına ordan temin edebilirsin.
Görünce aklıma sen geldin haber edim dedim:13:

Canım sana özel msj atıcaktım ama posta kutusunun bir temizliğe ihtiyacı var heralde uyarı veriyor:33:
O yüzden buradan yazim dedim:34:
Hani geçen gün soruyordun ya bnm tavuklu kırmızı mutfak eşyalarını işte onlardan markafoniye gelmiş
La Vita Bueno kampanyasına ordan temin edebilirsin.
Görünce aklıma sen geldin haber edim dedim:13:

Canıımm çok teşekkür ederim hemen bakmalıyımmm :52:

Posta kutumu da temizliğe sokuyorum hemmencik
:1:
Bu arada şimdi inceledim çeyiz kısmını güle güle kullan hepsini.
Lavantalı kutular favorim çok beğeniyorum onları:23:

Teşekkürler tatlımm :16:

Bende çok beğeniyorum onları,Rabbim evimizde gönlümüze göre kullanmayı nasip etsin inşallah :16::69:

Güzel çeyizlerini Güle güle kullan ağız tadıyla.

Wok tava alsam mı almasam mı diye düşünüyorum bende sen almışsın kararsız kaldım :44:

tatlım ben yeni gördüm topiğini kiii..

hepsi çok güzel canım, Allah sevdiceğinle güzel güzel kullanmayı nasip etsin hemde hemen bu sene :1::1::16:

actifry dan ben de alsam mı diye düşünüyorum malum kızartma canavarıyımdır:1:

tatlım ben yeni gördüm topiğini kiii..

hepsi çok güzel canım, Allah sevdiceğinle güzel güzel kullanmayı nasip etsin hemde hemen bu sene :1::1::16:

actifry dan ben de alsam mı diye düşünüyorum malum kızartma canavarıyımdır:1:

Ayçaamm çok teşekkür ederim kuzuumm :16:

Vee kocammaannn bir amin diyorum :1: Biz actifry'ı Sevdiceğin isteği üzerine aldık daha doğrusu o aldı :9:

Sonra kendi evlerine de aldılar ve çok memnunlar kuzucum,bence almalısın :16:

Ayçaamm çok teşekkür ederim kuzuumm :16:

Vee kocammaannn bir amin diyorum :1: Biz actifry'ı Sevdiceğin isteği üzerine aldık daha doğrusu o aldı :9:

Sonra kendi evlerine de aldılar ve çok memnunlar kuzucum,bence almalısın :16:

ben de alıyorum o zaman kesinn hep aklımdaydı zaten, siz de memnunsanız alıyım ben dee:16:

kuzum geçen gün aklıma geldi sevdiceğin işe girmişti,işinden memnundur inşallah canımm,:34: çeyiz de hızlanmış birlite evleniyoruz bu sene inşallaahhh:16::16:

ben de alıyorum o zaman kesinn hep aklımdaydı zaten, siz de memnunsanız alıyım ben dee:16:

kuzum geçen gün aklıma geldi sevdiceğin işe girmişti,işinden memnundur inşallah canımm,:34: çeyiz de hızlanmış birlite evleniyoruz bu sene inşallaahhh:16::16:

Canım benim inşallah sende memnun kalırsınn :16:

Şimdilik memnun canım. 4 ay kadar bir eğitimi var. Şimdi başladı eğitime. Eğitim için Eskişehir'e gidip orada kalacak birde birkaç ay, o canımı sıkıyor ama olsun. İnşallah sonu güzel olacak.. :31:

Ama bilmiyorum biz sanırım bu seneye yetişemeyiz, tabi hiç belli olmaz bakarsın bir anda herşey netleşir ve beraber gelin oluruzzz :123:

Gülintoşumun (Gülibik) hediyesi :16: $8697633604872_0.webp

Eklenmeyi bekleyen küçük parçalarımız :16:
Eki Görüntüle 999965 $kpcqlpiovmwzjikiejnl.webp$SAM_4039.webp

Back
X