aman tanrımmm didiiimmm :O

Daha janjanlı bir pakette gerçek duygularının olduğu kagıtlar isteyin. O getirdiğinin 2 katı kadar Kağıt olsun. Bunu onunda yapabileceğini gösterin.

Yalnız, sevgilin odun onu anladık da kuzeni nasıl olmuş da vermiş o kağıtları ?
Hiç mi özeline saygısı yok kuzeninin...İşe bak.

Ay aynen bi sevimli geldi yinede

En azından hatırlamış ve bişeyler yapmaya çalışmış yazık kızma hemen yaa benimki gibi hiiiçç hatırlamasaydı

Ha hah çok güldüm.çakma romantik hiç yapmayaymıs:) sakla seneye sende ona ver kagıtları hatta herkese ver lazım olan kullansın geri versin

Sende aynısını ona yap, o kağıtları iyi sakla onun doğumgününde ona hediye et.

Ohaa bu nasıl cesaret ben olsam kafasını uçururumm

I said OH MY GOD!
No, I just screamed that OH MY GOD!
Şaka bi yana ilk kez böyle bişey duyuyorum, yapmasa daha iyiymiş.

Lütfen kusura bakma ama aşırı güldümmmmmmm kopppptttuummmmm ama çok üstüne gitme boşver lafını esirgeme tabide yani çokkkk uzatma sakız gibi demek istediğim bu.Benimkindede seninki gibi kolaycılığa eğilim vardı,baktım olacak gibi değil, doğum günüme 1 ay kala başlıyorum,doğum günüme bu kadar kaldı ama yinede sen bilirsin,şu kadar kaldı ama yinede sen bilirsin diye.Şimdiden düşün taşın saçmalama mayetinde

benmde dogum günüm bugündü eşim belki sbah kahvaltı hazırlar beni uyandırır dedim ama nerdeeeee ama sonra telafi etti sizinki baya odunmuş ama

Sende ne yap biliyormusun, cok istedigi bişey varsa alabilecek maddi imkanın dahilinde bişey al ona bayram hediyesi, sonra ver sevinirken aa yanlıs olmus ya ben onu kardeşime/kuzenime vs almıstım seninki karışmış dersin, hevesi kursağına kaçsın beynine oksijen gider belki Öküz arabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…