aman tanrımmm didiiimmm :O

hahaha alemmiş ya sen nasıl öğrendin ki :))))

dün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?
hazıra konmuş tembel üşengeç:KK57::KK70::KK70:

yaşı kaç sevgilinizin,birde hediyesi tek o kağıtlardan oluşuyorsa kusura bakmayın ama bedavaya getirmek istemiş doğum gününüzü..Başkasından aldığı kağıtlarla romantik sevgili imajı yaratmaya çalışmış sevgiliniz ama baltayı taşa vurmuş

yaaa tamam kesinlikle öküz ama seni mutlu etmeye çalışmış..büyük ihtimal yardım istemiştir kuzeninden oda bunu söylemiştir..

dün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?
Haykırdım ya kağitlari kesin cope atin yazik ya romantik olmaya calismis ama yinede fazla uzatmayin:KK70:

Erkeklerin büyük yüzdesi de ne kadar önemsiyor böyle şeyleri konuda net belli.
kuzeninin sevgilisi o kadar emek verip hazırlayıp yazmış.
kuzeni olacak ruhsuz öküz bir de sevgiline vermiş ona verilen hediyeyi.
o kızın yerinde olup duymak istemezdim emeğe saygı 0.
bir de para ile çiçek almaya dahi üşeniyorlar .

kafa yoktur ki onda nasıl gıdecek:KK53:
Ya bazen şu erkekler cidden bir şey yapmasa, hiçbir şey yapmayın ya. Beceremiyorsanız yapmayın arkadaş! Her şeyi olduğundan beter hale getirebilen herhalde insan türünün erilleridir şu dünyada bir tek.
Yazamıyor musun yazma, git bir çiçek al, ne bileyim çikolata al bir şey al. Emek hırsızlığı da bir hırsızlıktır, yakalanmasa sahtekarlığı ortaya çıkmayacaktı evet ama, ne demişler elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz. Bir dahakine enselenirdi...

Hahahahahaha :KK70: ayyyyy. Bak sen uyaniga...
Pusman etmelidin bencede ama guzel bi aniniz olmus evlenirseniz yaslandiginizda sagda solda anlatirsiniz

Eh be kardesim,hic yoktan bos bir kagit verseymis ya..
Kendi el yazisiyla seni seviyorum yazmasi bile kafi kalirmis. Baskasina yazilmis duygulara ortaklik etmek ayip olmus ..

istemsizce güldüm :KK70: zorlamayla ancak bu kadar olur :KK70: yapacak birşey yok, nasıl başlarsa öyle gidecek büyük ihtimalle.. adamın yapısı bu demek ki.. ya oldugu gibi kabul edeceksiniz ya da illa ki romantik,düşünceli olsun derseniz bye bye diyeceksiniz.

X