- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazıra konmuş tembel üşengeçdün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?
Haykırdım ya kağitlari kesin cope atin yazik ya romantik olmaya calismis ama yinede fazla uzatmayindün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?
Yedirsin bence toliş. O sözler mideye giderse belki kafaya da gider biraz.o kagıtları rulo yap sonrada onunnnnn...... burnuna sok
kafa yoktur ki onda nasıl gıdecekYedirsin bence toliş. O sözler mideye giderse belki kafaya da gider biraz.
Ya bazen şu erkekler cidden bir şey yapmasa, hiçbir şey yapmayın ya. Beceremiyorsanız yapmayın arkadaş! Her şeyi olduğundan beter hale getirebilen herhalde insan türünün erilleridir şu dünyada bir tek.kafa yoktur ki onda nasıl gıdecek
dün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?