- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Ahaha cok güldüm :)))) ya bence komik kizilacak bi sey degil. Okuz diye ince olmayana denir. Seninki ince sonucta boyle sirin bi hediye dusunmus yani ama biraz kolaycilik yapmis o kadar.dün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?
keresteciler daha uygun zannımcaCanım benim bağışla sevgilini, ama Türk Hava Kurumuna mı, Keresteciler vakfna mı artık ona sen karar ver...
beterin beteri de varmış vallaEn azından hatırlamış ve bişeyler yapmaya çalışmış yazık kızma hemen yaa benimki gibi hiiiçç hatırlamasaydı
Kızma yaa kıyamadım bak şimdi...Aklı sıra romantik olayım demiş onu da heryerine bulastirmis
valla kızma,ben ne odunumsu Öküzler gördüm doğumgünü falan hatirlamayan...
Bu arada herkes sormuş, nasıl öğrendin?
Kağıtları okumamış bilekağıtlarınbirinde sevgililer günümüz kutlu olsun yaziyordu. diğer bi tanesinde de bu bardağa baktıkça beni hatırla yazıyodu ama bana bardak almamıştı. sonra bende sordum bayağı sıkıştırdım o da söylemek zorunda kaldı
yuh bari okusaymış, hiçmi saygısı yok sana ve ilişkinizekağıtlarınbirinde sevgililer günümüz kutlu olsun yaziyordu. diğer bi tanesinde de bu bardağa baktıkça beni hatırla yazıyodu ama bana bardak almamıştı. sonra bende sordum bayağı sıkıştırdım o da söylemek zorunda kaldı