aman tanrımmm didiiimmm :O

Ahaha cok güldüm :)))) ya bence komik kizilacak bi sey degil. Okuz diye ince olmayana denir. Seninki ince sonucta boyle sirin bi hediye dusunmus yani ama biraz kolaycilik yapmis o kadar.

Bence sende ona güzel bir kutunun icine ot koyup ver. Böyle öküzlük görülmedi yahu. Ah su erkekler

Kızma yaa kıyamadım bak şimdi...Aklı sıra romantik olayım demiş onu da heryerine bulastirmis
valla kızma,ben ne odunumsu Öküzler gördüm doğumgünü falan hatirlamayan...
Bu arada herkes sormuş, nasıl öğrendin?

Gülsem mi üzülsem mi bilemedim eline yüzüne bulaştırmış ya

HAHAHAHAHAHAHA :d Okudum yarıldım gülerken bence boşver demekki soylenmissin romantik degilsin filan diye yada sadece hissetmiş oda oyuzden zorla yapmis zorlama iş bukadar olur ama bence kızma cocuga

Odunlukta zirveye ulaşmış güler misin ağlar mısın öğrendiğinizi bilmiyorsa takip edin bundan sonrası için. yani hala romantik olma çabaları var mı diye .Çünkü zamanla kendi de bir şeyler yapabilecek yeteneğe ulaşır belki.durumu öğrendiğinizden haberi varsa bir süre surat asıp tavır yapın telafi için bir şeyler yapar belki gönlünüzü alır.

O değilde kuzeni ve kendi aşka değer vermiyor. Baya bi gülmüşlerdir arkandan ne yalan söylümm bnde güldümm

kağıtlarınbirinde sevgililer günümüz kutlu olsun yaziyordu. diğer bi tanesinde de bu bardağa baktıkça beni hatırla yazıyodu ama bana bardak almamıştı. sonra bende sordum bayağı sıkıştırdım o da söylemek zorunda kaldı

Kağıtları okumamış bile çok tembel bi sevgilin var :)

sürpriz etmese bundan iyiydi ya bu kadarda olmaz ki insan biraz kendince çabalar kötüde olsa iyide olsa en azından onun içinden gelenler onlar sen yinede mutlu olursun eminim bence tavrını koy anlasın kızdığını geçiştirir gibi kimi kandırıyor ki sanki...

yuh bari okusaymış, hiçmi saygısı yok sana ve ilişkinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…