fantastika Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2008 3.772 1 116 İzmir 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ibet #21 evde birinin olup olmadığını elektirik ve su sayaçlarına bakarak anlıyolarmış artık yani yeterki takmasınlar kafalarına yaa allaha emanetiz resmen
evde birinin olup olmadığını elektirik ve su sayaçlarına bakarak anlıyolarmış artık yani yeterki takmasınlar kafalarına yaa allaha emanetiz resmen
isolde sadece kızım.... Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 11.815 11 206 Diğer 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ibet #22 kıslar bende genellikle işyerimde yaşıorum bu problemi..pazarlamacısı dilencisi hiç eksik olmaz.....kapı deliğinden bakıom tipini begnemdimmi açmıom:))))
kıslar bende genellikle işyerimde yaşıorum bu problemi..pazarlamacısı dilencisi hiç eksik olmaz.....kapı deliğinden bakıom tipini begnemdimmi açmıom:))))
Sensi Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 3.652 20 118 Diğer 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ibet #23 tatlicik .!.: kıslar bende genellikle işyerimde yaşıorum bu problemi..pazarlamacısı dilencisi hiç eksik olmaz.....kapı deliğinden bakıom tipini begnemdimmi açmıom:)))) Genişletmek için tıkla... Ondan mi ben geldigimde kapiyi acmadin kiz, yoksa beni begenmiyor musun? Bende acmamaya bakiyorum artik, en iyisi kapidan seslenmek kim o diye hele ki evde yalnizsaniz. :1ninca:
tatlicik .!.: kıslar bende genellikle işyerimde yaşıorum bu problemi..pazarlamacısı dilencisi hiç eksik olmaz.....kapı deliğinden bakıom tipini begnemdimmi açmıom:)))) Genişletmek için tıkla... Ondan mi ben geldigimde kapiyi acmadin kiz, yoksa beni begenmiyor musun? Bende acmamaya bakiyorum artik, en iyisi kapidan seslenmek kim o diye hele ki evde yalnizsaniz. :1ninca:
C cemre_SU halasının kuzusu:) Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2007 4.903 8 683 40 Tunceli 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ibet #24 ben kestirip atıyorum istemiyorum diyorum kapatıyom kapıyı
isolde sadece kızım.... Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 11.815 11 206 Diğer 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ibet #25 Sensi .!.: Ondan mi ben geldigimde kapiyi acmadin kiz, yoksa beni begenmiyor musun? Bende acmamaya bakiyorum artik, en iyisi kapidan seslenmek kim o diye hele ki evde yalnizsaniz. :1ninca: Genişletmek için tıkla... hee senin tipini begenmedimdi....dilençiii
Sensi .!.: Ondan mi ben geldigimde kapiyi acmadin kiz, yoksa beni begenmiyor musun? Bende acmamaya bakiyorum artik, en iyisi kapidan seslenmek kim o diye hele ki evde yalnizsaniz. :1ninca: Genişletmek için tıkla... hee senin tipini begenmedimdi....dilençiii