- 9 Mayıs 2020
- 336
- 95
-
- Konu Sahibi Hayriyecemal
Bu yazıyı okurken kendimi gördümArkadaşlar benim amaliyat korkum var benim gibi olan ve amaliyat olan arkadaşlar var mı böyle kafamda kurup kurup amaliyat olursam ölürüm düşüncesine girdim ruh halim çok kötü ama olmakta istiyorum göğüs estetiği amaliyatı amaliyat riski var mı doktorlar ne söylüyor amaliyat öncesi lüften bilgi verirmisinz bu korku beni öldürecek
Al benden de o kadar. Bende çok korkmuştum ameliyat sırasında hissedersem de hareket edemezsem ses çıkaramazsam filan diyeBu yazıyı okurken kendimi gördümsizin şu yazdıklarınızın aynısı bende yaşadım üstelik bu siteye hep yazdım çok korkuyorum diye....ameliyat öncesi hep ya anesteziden sonra uyanamazsam ya ölürsem ya ağrılara dayanamazsam hep böyle kafamda kurdum durdum ama bir yandan da sizin gibi çok istiyordum olmam da lâzımdı ve şuan bakıyorum da ameliyat olalı 1 yıl olacak haziranda hiç merak etmeyin hiç düşünüldüğü gibi değil evt ağrılar oluyor ama öyle korkunçda değil 1 haftadan sonra hızla iyilesiyorsunuz...bence hiç düsünmeyin...ben yine olsa yine yaparım çünkü inanın sonucu muhteşem oluyo onu düşünüp rahatlayın...ayrıca bu site sayesinde ben cesaretimi topladım burdaki arkadaşlar çok yardımcı oldu onların sayesinde şimdi sefasını sürüyorum inanın korkulacak hiç birşey yok gönül rahatlığıyla girin ameliyatınıza...bu arada gününüzü aldınız mı??
Canım gün bana bağlı özelde olacağım ama ailem böyle normal bir amaliyat sanıyor göz altı göğüs dememiştim ben onlara lakin şimdi ailemde annem böyle tedirgin olunca her an ölecegim korkusuyla yaşıyorum panik atak oldum günlerdir uyumakta zorluk cekiyorum kafayı sıyırdım en sonbir sürü seyler okuyunca onlarda aklımı karıştırıyor benim acaba ölecekmiyim ölümüm yaklaştı içime ni doğuyor ya olursem ya su olursa diye kafam allah bullak bir sıra dedim ben galiba böyle depresyon içim kullanılan sakınlestirici alayım kafama takmayım ama çok istiyorum büyüktü ve küçüldü beni rahatsız ediyor açıkcası ama çokta korkuyorum bundan nasıl olacak bilmiyorum çok sağol yazımı görüp yazdığın için ama bu korku acıdan dolayı değilde amaliyattan dolayı
Öncelikle her ameliyatın bir riski vardır...senin bu ölüm olayını acilen kafandan atman lazım...eğer bukadar psikolojik bir durum yaşıyorsan ozmn ne zmn cesaretini toplarsın ozmn girersin ameliyatına...şimdi ben sana korkulacak hiç bir şey yok desemde sen kafandan atamıcaksın buda inan çok normal...ne zmn kendini rahat hissedersin ve cesaretini toplarsın ozmn karar vermelisinYa doktorlar ölüm riski var diyorlar mı var mı ben böyle galiba kendimi olecegime inandırdım öyle o günü olecegim sanıyorum bu beni korkutuyÖorYa doktorlar ölüm riski var diyorlar mı var mı ben böyle galiba kendimi olecegime inandırdım öyle o günü olecegim sanıyorum bu beni korkutuyor
Olmayı istiyprum bi vazgeçiyorum kafam böyle karman çorman oldu İnanÖncelikle her ameliyatın bir riski vardır...senin bu ölüm olayını acilen kafandan atman lazım...eğer bukadar psikolojik bir durum yaşıyorsan ozmn ne zmn cesaretini toplarsın ozmn girersin ameliyatına...şimdi ben sana korkulacak hiç bir şey yok desemde sen kafandan atamıcaksın buda inan çok normal...ne zmn kendini rahat hissedersin ve cesaretini toplarsın ozmn karar vermelisin
Seni çok iyi anlıyorum ben hastaneye giderken bile vazgeçicem zaten diyerek gittim sakinleştirici verdikten sonra druma bırakın beni ben gidicem demişimOlmayı istiyprum bi vazgeçiyorum kafam böyle karman çorman oldu İnan
o kadar çok amaliyat demişsin ki 2 kere okudum kafam almadıArkadaşlar benim amaliyat korkum var benim gibi olan ve amaliyat olan arkadaşlar var mı böyle kafamda kurup kurup amaliyat olursam ölürüm düşüncesine girdim ruh halim çok kötü ama olmakta istiyorum göğüs estetiği amaliyatı amaliyat riski var mı doktorlar ne söylüyor amaliyat öncesi lüften bilgi verirmisinz bu korku beni öldürecek ☹☹
Yani panik atak var bende yani bu amaliyat korkusunda tetikliyor aslına bakarsam ölüm korkusu panik atakta ağır basan ondan dolayı ilk amaliyat buda beni huzursuz ediyoro kadar çok amaliyat demişsin ki 2 kere okudum kafam almadı
bu açık kalp ameliyatı değil ki ölmekten korkuyosun. kesicekler meme koyucaklar hop 2 tane füzen olucak
tek riski memenin büyüklüğünden tatmin olmayabilirsinonu da ameliyat öncesi doktorunla karar vereceksin zaten