Amacını bi türlü anlayamadığım arkadaş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Herkese merhaba, uzun süreli bi ilişkim var ve şuan olaylar dolayısıyla memleketteyiz ikimizde ayrı şehirlerdeyiz. Direk konuya gireceğim, erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı olur kendisi, yüzyüze de tanıştık ettik görüştük evine misafir olduk. Gayet bana karşı iyiydi sohbet muhabbet dönerdi, selam gönderir ederdi yani. Erkek arkadaşım bilgisayarda çok vakit geçiriyor evde kaldığımız için ve bu kişi de öyle. Her neyse bugün bi platformdan oynadıkları oyunu canlı yayın açtılar. Erkek arkadaşım da bana söyledi izlemek istersen yayın açtık dedi. Ben de girdim izliyorum o sırada bi sohbet dönüyordu.. Erkek arkadaşım beyler biraz dikkat edelim argo konuşmayalım quinzel gelicek yayına şimdi haber verdim dedi. Bu arkadaş kişisi de ne quinzeliii yaaaaa banla onu hemen istemiyorum yayında saçmalamaaa dedi ve ardından ben başörtülü sevmiyorum saçmalama yaaa gelmesin tarzında şeyler söyledi. Çok kalbim kırıldı ve donakaldım, çok üzüldüm.İlk defa bana görünüşümden dolayı böyle davranan biriyle karşılaştım.Üzülmemin sebebi de erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı olup benim hakkımda böyle saygısızca canının istediği gibi konuşabilmesi. Bu hakkı kendinde nerden buluyor? Bir kere bile ona bu şekilde görüş ayrılığı ile alakalı bişey hoşlanmasam bile bi fikir belirtmedim, yapmam da beni ilgilendiren benimle iletişiminin nasıl olduğu.Ki artık işler biraz kızıştı. Erkek arkadaşım da orada susmadı tabi boş boş konuşma dedi. Orada sustu bu kişi. Daha sonrasında erkek arkadaşımla konuştuğumuzda ona karşı artık aynı davranamayacağını çok kırıldığımı söyledim, bana boş boş konuşuyor sen niye takılıp üzülüyosun çocuk gibi diye biraz kızar gibi oldu. Bilmiyorum bu kişiden artık hoşlanmıyorum hatta bayaaa hoşlanmıyorum görmek isteyeceğimi bile hiç sanmıyorum ve napacağımı bilmiyorum illaki yüzyüze bakıcaz ilerleyen zamanlarda.

Siz konuşmaya dahil olamıyor muydunuz? Erkek arkadaşınız yalnızca boş konuşma demekle mi yetindi? Tekrar karşılaşırsanız sen de ağzının payını vermelisin. Bu çağda hâlâ şekilcilikten dem vuruyor olmak ne acı...

Burda hatalı çocuk tamam ama erkek arkadaşınızında hatasını görmezden geliyorsunuz. Sizin için önemli olan arkadaşının söylediğinden çok (- ki kendisi beş para etmez bir tip belli.) sevgilinizin bu durumu idare ediş ve ele alış şekli. Bence önce hayatınızı geçirmek istediğinizdeki tersliği görün.

Maalesef dahil olamıyorum. Ne diyeceğim dank diye bu konuyla alakalı nasıl konuşacağım bilmiyorum..

Niye yuz yuze bakacakmissiniz yahu. Bu kişi sevgilinin anasi degil babasi degil, kardesi degil. Siz de evli degilsiniz daha simdiden arkadaşi için bile kendinizi "naapmaliyim yuz yuze bakcaz illa ki" konumuna sokuyorsunuz.

Ne yuz yuze bakma zorunluluğunuz var?
Ben eşimin kardeşlerinden biriyle dahi goruşmuyorum, yuzune de bakmiyorum.
Eşimin arkadaşlarindan biriyle de zevzek oldugu için takıştım, eşim de arkadaşligini kesti o kişiyle.
Size yapilan saygisizligi kendi ustune almayip arkadasiyla goruşmeye devam edecekse bile sizin yuz yuze gelme zorundaliginiz yok o kişiyle.
Yerinizde olsam gorusmezdim.

Daha sonra bu konuyla alakalı konuştuk. Benim asla böyle bişeye üzülmemem gerektiğini ve kendisinin de şaşırdığını söyledi
Nasıl bi terslik var mesela

Açıkçası benim kapalı olmamdan rahatsız olanlardan alınmıyorum bu rahatsızlıkları benim hoşuma bile gidiyor hem o sevse ne olur sevmese ne o kim?İnsan seveceği kişiyi arkadaşlarının beğeneceği tarzda mı seçecek? Sanırım aşırı boş biri muhatap almaya degmez görmezden gelin onu.

Doğru söylüyosunuz
Ben de sevgilimin bu kişiyle görüşmesini istemiyorum.Zevzek zevzek konuşmasına tahammül edemiyorum. Kendisinin doğru düzgün bi hayatı olmadığı için böyle sağa sola saldırıyor.

Daha sonra bu konuyla alakalı konuştuk. Benim asla böyle bişeye üzülmemem gerektiğini ve kendisinin de şaşırdığını söyledi

Nasıl bi terslik var mesela

Kendisi şaşırmakla kalması benim için terslik. Size "bana boş boş konuşuyor sen niye takılıp üzülüyosun çocuk gibi diye biraz kızar gibi oldu. " benim için terslik. Sen ne biçim konuşuyorsun demesi, sizden özür diletmesi ve onunla iletişimi kesmesi yada en azından yakın arkadaş listesinden çıkartması daha mantıklı olmaz mı sizcede? Örneğin benim yakın arkadaşım eşim için böyle sözler söyleyecek. İmkansız. Öncelikle söylemeye cesaret edemez yanımda. Bu şekilde düşünün.

Son düzenleme:

Sizin istemenizle olmaz, sevgilinizin kendisinin akil etmesi lazimdi ama en azindan siz gorusmeyebilirsiniz o kişiyle.
Alti ustu sevgilin, o kişi de arkadaşı yani. Dusunmeye değer birsey yok, illa gorusmeni gerektirecek birsey de yok.

Ama benim hakkimda boyle saygisiz konuşan bir insanla hala arkadas olan biriyle ben ilerisini filan dusunmezdim. Arkadaşi dahi cesaret bulup boyle konuşuyorsa evlensen ailesi ne dese seni ezdirir haberin olsun.

Konuyu silmişsiniz ancak ben yine de yazayım, ban yeseniz de okuyabilirsiniz. Ben sevgilimden hem büyük hem de kilolu biriyim, sevgilimin yakın bir arkadaşı da benim yüzüme iyi konuşuyordu ama bir terslik seziyordum. Sonradan anladım ki beni arkadaşına yakıştıramıyordu. En önemlisi kendisi kendi sevgililerine çok değer vermiyordu, sevgilim benimle ilgilendikçe ona aksi yönde tavsiyeler veriyordu. Sonunda sevgilim kendisiyle arkadaşlığını kesti, ben ağzımı bile açmadım. Bana birşey de söylemedi kalbilm kırılmasın diye, ben mesajlarını okudum. Sizin sevgilinizin sizi daha çok savunması gerekiyordu bence.

Ya su konulari silmeyin kotu yorumda alsan yanlista anlasilsan ,tepkide ceksen sil -me -yiiin bu kadar etkilenmeyin kuzum aaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…