- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
- 103
Herkese merhaba, uzun süreli bi ilişkim var ve şuan olaylar dolayısıyla memleketteyiz ikimizde ayrı şehirlerdeyiz. Direk konuya gireceğim, erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı olur kendisi, yüzyüze de tanıştık ettik görüştük evine misafir olduk. Gayet bana karşı iyiydi sohbet muhabbet dönerdi, selam gönderir ederdi yani. Erkek arkadaşım bilgisayarda çok vakit geçiriyor evde kaldığımız için ve bu kişi de öyle. Her neyse bugün bi platformdan oynadıkları oyunu canlı yayın açtılar. Erkek arkadaşım da bana söyledi izlemek istersen yayın açtık dedi. Ben de girdim izliyorum o sırada bi sohbet dönüyordu.. Erkek arkadaşım beyler biraz dikkat edelim argo konuşmayalım quinzel gelicek yayına şimdi haber verdim dedi. Bu arkadaş kişisi de ne quinzeliii yaaaaa banla onu hemen istemiyorum yayında saçmalamaaa dedi ve ardından ben başörtülü sevmiyorum saçmalama yaaa gelmesin tarzında şeyler söyledi. Çok kalbim kırıldı ve donakaldım, çok üzüldüm.İlk defa bana görünüşümden dolayı böyle davranan biriyle karşılaştım.Üzülmemin sebebi de erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı olup benim hakkımda böyle saygısızca canının istediği gibi konuşabilmesi. Bu hakkı kendinde nerden buluyor? Bir kere bile ona bu şekilde görüş ayrılığı ile alakalı bişey hoşlanmasam bile bi fikir belirtmedim, yapmam da beni ilgilendiren benimle iletişiminin nasıl olduğu.Ki artık işler biraz kızıştı. Erkek arkadaşım da orada susmadı tabi boş boş konuşma dedi. Orada sustu bu kişi. Daha sonrasında erkek arkadaşımla konuştuğumuzda ona karşı artık aynı davranamayacağını çok kırıldığımı söyledim, bana boş boş konuşuyor sen niye takılıp üzülüyosun çocuk gibi diye biraz kızar gibi oldu. Bilmiyorum bu kişiden artık hoşlanmıyorum hatta bayaaa hoşlanmıyorum görmek isteyeceğimi bile hiç sanmıyorum ve napacağımı bilmiyorum illaki yüzyüze bakıcaz ilerleyen zamanlarda.