Amacını anlayamıyorum

Erkekler kendini iyice aştı artık, kopeginiz size havliyorsa baska biri mama veriyordur bu kadar basit . Valla bu devirde evli adamlar metresle bile yetinemiyor onun üzerine bir tane daha kadın alıyorlar . Gözlerinizi dört açın kimsenin sizi kandırmasına izin vermeyin. Erkek mi yok be, doyumsuzsa veya sizi begenmediyse sizi begenen, ilgilenmek isteyen birini bulursunuz bu kadar basitt :)

Evlenmeyi bekliyorum

Siz ciddi misiniz, ne evlenmesi? Eğer ciddiyseniz acilen kendinize gelin çünkü adam sizi çoktan terk etmiş, sadece ayrılığın ve alışkanlıkların vereceği acıyı daha hafif atlatmak için sizi bir süre oyalayarak yanında tutmak istiyor, sonra zaten siz istemeseniz de tamamen çıkacak hayatınızdan.

İsteyen insan böyle bahane bulmaz.Hep mi yoğun, hiç mi fırsatı yok?Yorgun da olsa istese konuşmak için can atardi.Hiç uzatma bitir bence.

Erkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Bunu söylemek istemezdim ama kullanıcı adın ile sorduğun sorunun cevabı o kadar örtüşüyor ki.... Nedeni mi var yahu? Adamın umursamiyor bile.. köşede tutuyor

Ayrilmak icin neden izin istiyorsunuz sadece hayir ayrilmayalim demesi bu sacmaligi surdurmenize yetiyor demek ne diyebiliriz yokluktasiniz demek bayagi hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…