- 23 Eylül 2023
- 1.090
- 1.512
- 53
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
-
Hak ettiğinden daha azına razı olma.Buluştuğumuz da da bir çay kahve içip kalkıyoruz başka benim için yaptığı hiçbir şey yok yanlış anlaşılmasın beklemiyorum da ama hakkettiğim değer bu mu
Nickinle cevabının uyumuna bayıldım bu arada bu en6yilik bana bir yerden tanıdık geldiEvlenmeyi bekliyorum
Çok zor kafayı yiyecem geri zekalı evlenmek istemiyorsa defolsun ne oyalıyor ayrılmıyorNickinle cevabının uyumuna bayıldım bu arada bu en6yilik bana bir yerden tanıdık geldiaaaa eski benmişim. Neyse öld6rmeyen şey güçlendirir derler aynı hesap siz de akıllanırsınız :)
Siktirsin 33 34 yaşında hala boş işlerle uğraşsın çocuk bebekYedekleme işlemi devam ediyor
Evlenmeyi bekliyorum
Birşeyler çeviriyorErkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Evet, düşünüyordur.Yaşı küçük değil ama böyle ergence düşünüyor mudur sizce
Cepte dur istiyor o yüzden.Erkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
İsterse 50 yaşında olsun karakteri buysa yapar çok var böyle seks işçisi hanımefendisi evladıSiktirsin 33 34 yaşında hala boş işlerle uğraşsın çocuk bebek
İsteyen insan böyle bahane bulmaz.Hep mi yoğun, hiç mi fırsatı yok?Yorgun da olsa istese konuşmak için can atardi.Hiç uzatma bitir bence.Arıyorum tabi ilişkinin başındandır böyle sonradan değişmedi sadece bir tık daha fazla ilgisizleşti.. Aradığımda da ya işi var ya çok yorgun uyuyacak ya duşa girecek hep bi yoğun yani. Bir buçuk yıldır böyle
Bunu söylemek istemezdim ama kullanıcı adın ile sorduğun sorunun cevabı o kadar örtüşüyor ki.... Nedeni mi var yahu? Adamın umursamiyor bile.. köşede tutuyorErkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
YokBaşka harfi B mi
Ayrılmak iki tarafın onayıyla gerçekleşmesi gereken bir durum değil. Varlığı yokluğu birse kesip atınAyrılıyorum ona da izin vermiyor bitirmiyor yani
Erkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Haklı olarak soracaksınız neden diye ama seviyorum ve ayrılmak zor geliyor yanlış olduğunun farkındayım ama anlamaya çalışıyorum
Evlenmeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?