Amacını anlayamıyorum

Ailesi ile alakalı da olabilir mi evliliğimize karşı çıkıyorlar bildiğim kadarıyla
Öyle olsa sana karşı net olur böyle soru işaretleri ile bırakmaz hem aramayan yazmayan buluşmayan erkeği ne yapacaksın ? öyle sevgili mi olur ? olmaması daha iyi kendini biraz fazlasına layık gör. Bu adam seni aramıyorsa seninle buluşmuyorsa başkasıyla dolduruyordur o boşluğu gerçekleri görmelisin bence

Buluştuğumuz da da bir çay kahve içip kalkıyoruz başka benim için yaptığı hiçbir şey yok yanlış anlaşılmasın beklemiyorum da ama hakkettiğim değer bu mu

Erkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Yani benım bıldıgım ayrılık konusunu masaya yatırmıyoruz sevgiliyken
Bıttı deyip gıdıyoruz
Karsımızdakıne söz hakkı tanımıyoruz

Yani ayrılmak ıstedıgım de izin vermiyor ne demek
O ayrılacak olsa sızı dinler mi
Şeyine bıle takmaz

Siz arayıp yazıyor musunuz hep ondan mı bekliyorsunuz? Son zamanlarda yaşadığınız değişik bir olay var mı?

Siz arayıp yazıyor musunuz hep ondan mı bekliyorsunuz? Son zamanlarda yaşadığınız değişik bir olay var mı?
Arıyorum tabi ilişkinin başındandır böyle sonradan değişmedi sadece bir tık daha fazla ilgisizleşti.. Aradığımda da ya işi var ya çok yorgun uyuyacak ya duşa girecek hep bi yoğun yani. Bir buçuk yıldır böyle

Haklı olarak soracaksınız neden diye ama seviyorum ve ayrılmak zor geliyor yanlış olduğunun farkındayım ama anlamaya çalışıyorum

Öncelikle arayıp sormayan adam erkek arkadaş falan değildir.
Adamın amacını falan bırakın da sizin amacınız ne, o sizden ayrılmayıp hep böyle devam etti diyelim siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, varmı bir planınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…