- 10 Temmuz 2024
- 86
- 26
- 3
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
-
Yaşı küçük değil ama böyle ergence düşünüyor mudur sizceYeni sevgilisinden hevesi geçince elinin altında dur istiyor. Ayrılmak için izin mi alman gerekiyor ?
Cepte tutmak istiyor olabilirErkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Yaa ahahhahahahaSen de arayıp sorma
Demek ki telepati yolu ile devam etmek istiyor
Bence ayrılmak için adımı senden bekliyor. Net hayatında yada aklında başka biri var.Erkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Ayrılıyorum ona da izin vermiyor bitirmiyor yaniBence ayrılmak için adımı senden bekliyor. Net hayatında yada aklında başka biri var.
Bitirteceksin.Ayrılıyorum ona da izin vermiyor bitirmiyor yani
Aramiyor, sormuyorsa ayrilmaniza ne gerek var ki? Ortada iliski yok zaten?Erkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Ailesi ile alakalı da olabilir mi evliliğimize karşı çıkıyorlar bildiğim kadarıylaAklındaki kişi daha netleşmemiş o yüzden yedekte tutuyor o kişi netleşince ben yapamıyorum diye ayrılacak o ayrılmadan sen ayrıl o yüzden...
Öyle olsa sana karşı net olur böyle soru işaretleri ile bırakmaz hem aramayan yazmayan buluşmayan erkeği ne yapacaksın ? öyle sevgili mi olur ? olmaması daha iyi kendini biraz fazlasına layık gör. Bu adam seni aramıyorsa seninle buluşmuyorsa başkasıyla dolduruyordur o boşluğu gerçekleri görmelisin benceAilesi ile alakalı da olabilir mi evliliğimize karşı çıkıyorlar bildiğim kadarıyla
Buluştuğumuz da da bir çay kahve içip kalkıyoruz başka benim için yaptığı hiçbir şey yok yanlış anlaşılmasın beklemiyorum da ama hakkettiğim değer bu muÖyle olsa sana karşı net olur böyle soru işaretleri ile bırakmaz hem aramayan yazmayan buluşmayan erkeği ne yapacaksın ? öyle sevgili mi olur ? olmaması daha iyi kendini biraz fazlasına layık gör. Bu adam seni aramıyorsa seninle buluşmuyorsa başkasıyla dolduruyordur o boşluğu gerçekleri görmelisin bence
Yani benım bıldıgım ayrılık konusunu masaya yatırmıyoruz sevgiliykenErkek arkadaşım aramıyor yazmıyor buluşmuyor ama ayrılmıyorda amacı ne olabilir ayrılmak istediğimde izin vermiyor uzatıyor
Arıyorum tabi ilişkinin başındandır böyle sonradan değişmedi sadece bir tık daha fazla ilgisizleşti.. Aradığımda da ya işi var ya çok yorgun uyuyacak ya duşa girecek hep bi yoğun yani. Bir buçuk yıldır böyleSiz arayıp yazıyor musunuz hep ondan mı bekliyorsunuz? Son zamanlarda yaşadığınız değişik bir olay var mı?
Evlenmeyi bekliyorumÖncelikle arayıp sormayan adam erkek arkadaş falan değildir.
Adamın amacını falan bırakın da sizin amacınız ne, o sizden ayrılmayıp hep böyle devam etti diyelim siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, varmı bir planınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?