• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacım yalnızca dertleşmek 😔

Ailem var ama utanıp bahsetmiyorum bile sorunlu Aile kaynanamlar bilerek etmiyo zaten umurlarında değiliz yorumların bazıları açıkçası beni şu konuda üzdü insanlar ne kadar acımasız olmuş evet ekonomik olarak heryer çöktü çok doğru özellikle işsizlik arttı malesef
Teşekkürler pozitif yorumunuz için ❤
Bebek kac aylik? Sizin elinizden el isi vs geliyorsa bebeginizi uyuttugunuzda yapip satin birşeyler, artik pek çok kadın el emegi satarak aile butcesine katkida bulunuyor
Ailenizden de utanmayin , anna babaniz , bilseler durumunuzu elbet ellerinden geleni yaparlar , siz de annesiniz ileride evlatlariniz bu durumda olsa bilmek istemez miydiniz?

Bebek kac aylik? Sizin elinizden el isi vs geliyorsa bebeginizi uyuttugunuzda yapip satin birşeyler, artik pek çok kadın el emegi satarak aile butcesine katkida bulunuyor
Ailenizden de utanmayin , anna babaniz , bilseler durumunuzu elbet ellerinden geleni yaparlar , siz de annesiniz ileride evlatlariniz bu durumda olsa bilmek istemez miydiniz?

Evet el işi yeni yeni öğreniyorum oda sadece patik ilerde yapmayı düşünüyorum bebeğim 3 aylık ondan pek fırsat olmuyo huysuz birazcık ve aileme diyemem demem babam eskinin adamları gibi düşünüyor aç kalsam bir lokma istemem benim çocukları sevmiyor diyor asıl torun erkek çocuğun çocuğu olur benimki el oluyomuş dedi o yüzden çok nadir giderim evlerine yakın olmalarına rağmen

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza
okadar yalnız ve mutsuzum tarifi yok eşimin işleri yolunda gitmiyor yani işçi ama iş yok 😔
iki çocuk bebek derken mahvolduk elde avuçta bişey kalmadı ev kirası vs derken yetmiyor her anne bebeği için en iyisini ister ama şu parasızlıgın gözü kör bebeğime ikinci el beşik iki takım giysiden başka bişey alamadık hep komşu verdi eski vs 😔
çok üzülüyorum boğuluyorum resmen dışarı çıkmak istemiyorum niye çıkayım mi para yok pul yok eşime anlatmıyorum üzülür diye
oğlum biseyler istiyo alamıyorm çok zor günler yaşıyoruz kimseye derdimi açamıyorum 😔 amacım sizlerle dertleseyim rahatliyayim dedim 😔 ve o kadar sorunlarım varmı akıl sağlığımı kaybedecegim bir gün 😔

herkesin iniş çıkışları var. bugunler boyle. umarim yarinlar daha guzel olur sizin icin. valla cocuk ikinci eli, yeniyi bilmiyor. cocuklara aldiklarimizi kendimizi mutlu etmek icin alıyoruz. o yuzden cocuk ikinci el kullaniyor diye uzulme. buyugun istediklerine de gocunma. bu bir disiplin bicimi de olabilirdi sizin icin. mesela hristiyan pek cok aile cocuklarina sadece christmasta oyuncak aliyorlar, yil icinde hatta d.gununde bile oyuncak almayan aileler var. parasizlikla bas etmek sizin icin zor. cocuklar icin degil.

Evet el işi yeni yeni öğreniyorum oda sadece patik ilerde yapmayı düşünüyorum bebeğim 3 aylık ondan pek fırsat olmuyo huysuz birazcık ve aileme diyemem demem babam eskinin adamları gibi düşünüyor aç kalsam bir lokma istemem benim çocukları sevmiyor diyor asıl torun erkek çocuğun çocuğu olur benimki el oluyomuş dedi o yüzden çok nadir giderim evlerine yakın olmalarına rağmen

Kiyamam ya ne bicim aile o öyle 😲
Anladim uzak durun o zaman , kendi basinizin çaresine bakacaksiniz , allah yardımciniz olsun

herkesin iniş çıkışları var. bugunler boyle. umarim yarinlar daha guzel olur sizin icin. valla cocuk ikinci eli, yeniyi bilmiyor. cocuklara aldiklarimizi kendimizi mutlu etmek icin alıyoruz. o yuzden cocuk ikinci el kullaniyor diye uzulme. buyugun istediklerine de gocunma. bu bir disiplin bicimi de olabilirdi sizin icin. mesela hristiyan pek cok aile cocuklarina sadece christmasta oyuncak aliyorlar, yil icinde hatta d.gununde bile oyuncak almayan aileler var. parasizlikla bas etmek sizin icin zor. cocuklar icin degil.
Evet çok haklısınız çocuk yeniyi eskiyi bilmiyor dediğin gibi biz kendimizi mutlu etmek için alırız belki o yüzden üzgünüm

Kiyamam ya ne bicim aile o öyle 😲
Anladim uzak durun o zaman , kendi basinizin çaresine bakacaksiniz , allah yardımciniz olsun

Zaten öyle şuan eşim ben bizim bizden başka kimsemiz yok çocuklar hariç
Ve aslında var ama yok gibiler teşekkürler cevabınız için

Back