• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacım yalnızca dertleşmek 😔

Belediyeye başvurdum bekliyoruz işte bez vs geldi çok şükür nakit yardım için başvurdum bakalım hayırlısı Alla razı olsun
Tez zamanda rizkinizi versin Rabbim sıkmayın canınızı ❤

Bir deli kuyuya bir tas atar ardi kesilmeden hepsi atlar.bak guzel kk farkindaysan kadincagiz derdini paylasti ve arkadas hemen zipladi ordan niyetin kotu dermiscesine.bende arkasa guzel arkadas kalbini bozma her kk gibi oda derdini paylasti demeye getirdim.fakat sehre yeni gelen komsuya yapilan sohuk espiri gibi ben buralarin eskisiyim bak rajon kesmeye geldim konu basligindan anlamis ve gelmis.bende bunun kavgasini verdim.ayrica yardim edip etmeyecegim bana kalmis bir husustur bunun vicdanla bir alaksi yoktur tamamen maddiyatla alakali.ben bilirim ne yapcagimi sen yorulma olurmu

Sıkma canini bunlar hep sınav.Sen Allah a sığın dua et.Inan bana hic ummadığın zaman dolar avuçların.Icten samimi ol yeter.

Ne sacma sapan yorumlar var bu konuda ??

Konu sahibi uzulmekte haklisin , iki kucuk bebekle bu zamanlar cok zor zamanlar , tüm dünya ekonomisi coktu batti
Esin baska bir is bulamaz mi? Ek is vs? Aileleriniz yok mu yardimci olabilecek?

Ne sacma sapan yorumlar var bu konuda ??

Konu sahibi uzulmekte haklisin , iki kucuk bebekle bu zamanlar cok zor zamanlar , tüm dünya ekonomisi coktu batti
Esin baska bir is bulamaz mi? Ek is vs? Aileleriniz yok mu yardimci olabilecek?

Ailem var ama utanıp bahsetmiyorum bile sorunlu Aile kaynanamlar bilerek etmiyo zaten umurlarında değiliz yorumların bazıları açıkçası beni şu konuda üzdü insanlar ne kadar acımasız olmuş evet ekonomik olarak heryer çöktü çok doğru özellikle işsizlik arttı malesef
Teşekkürler pozitif yorumunuz için ❤️

Back