- Konu Sahibi Sananekimene
Yaaaa ama neden sen niye bu kadar iyisinÇok komiksiniz herşeye gülerim ama buna gülmemi bekleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ama neden sen niye bu kadar iyisinÇok komiksiniz herşeye gülerim ama buna gülmemi bekleme
Sanırım senin canın sıkkın laf dalaşınamı gireyim seninle onumu istiyorsun beğenmediysen beğenme geç bu kadar basitYaaaa ama neden sen niye bu kadar iyisin
Yok hemen kızma gerçekten çok iyisinSanırım senin canın sıkkın laf dalaşınamı gireyim seninle onumu istiyorsun beğenmediysen beğenme geç bu kadar basit
Yok hemen kızma gerçekten çok iyisin
O kadın sizi. Yardım istediğinizi söylüyor bende sus dedim şimdi sen beni mi suçluyorsun
Ya bişey diycem vicdanla ne alakası var belki istiyorum dese ben yardim edicem nerden biliyorsunuz bana öyle geldi ve düşüncemi paylaştımHic sayginiz yok sizin.yardim istedigini siz kendi hissiyatiniza gore karar verdiniz ve bunu buradaki insanlarada empoze etmeye calisiyosunuz.tutun ki yardim istiyor neden yapilmasin ki belki bir kk kadini destek olabilir burasi yardim kurulusu degil elbette lakin o kadar cok buna benzer durumlar okudum ki sizde okumussunuzdur bu bayanin kimi gozunuze carpti.lutfen yorum yaparken vicdaninizi kaybetmeden yapin.kimsenin duygularini incitmeye hakkimiz yok
Hic sayginiz yok sizin.yardim istedigini siz kendi hissiyatiniza gore karar verdiniz ve bunu buradaki insanlarada empoze etmeye calisiyosunuz.tutun ki yardim istiyor neden yapilmasin ki belki bir kk kadini destek olabilir burasi yardim kurulusu degil elbette lakin o kadar cok buna benzer durumlar okudum ki sizde okumussunuzdur bu bayanin kimi gozunuze carpti.lutfen yorum yaparken vicdaninizi kaybetmeden yapin.kimsenin duygularini incitmeye hakkimiz yok
Ya bişey diycem vicdanla ne alakası var belki istiyorum dese ben yardim edicem nerden biliyorsunuz bana öyle geldi ve düşüncemi paylaştım
Allah razı olsun idare ediyoruz canimekmegimiz suyumuz varsa bin şükür onu bulamayanlar var sadece stresten uykum gelmiyoAllah yardımcınız olsun umarım eşiniz iyi bir iş bulur bu devirde insan kendine zor yetiyor 2 çocukla daha zor olur idare etmeye çalışın üzülmeyin bazen herkes zor durumlardan geçiyor.
Yok vicdanımız napalım. Hassas olanların bu tarz platformları kullanması sakıncalı maalesef.Hic sayginiz yok sizin.yardim istedigini siz kendi hissiyatiniza gore karar verdiniz ve bunu buradaki insanlarada empoze etmeye calisiyosunuz.tutun ki yardim istiyor neden yapilmasin ki belki bir kk kadini destek olabilir burasi yardim kurulusu degil elbette lakin o kadar cok buna benzer durumlar okudum ki sizde okumussunuzdur bu bayanin kimi gozunuze carpti.lutfen yorum yaparken vicdaninizi kaybetmeden yapin.kimsenin duygularini incitmeye hakkimiz yok
Çocuklarınız için güçlü olun inanin çoğumuz geçiyoruz böyle zamanlardan anlıyorum sizi stres yapınca hersey daha güzel olmayacak dua edin eşiniz is bulmak için cabalasin gerekirse bulunduğunuz şehrin belediyesine başvurun bu en doğal hakkınızAllah razı olsun idare ediyoruz canimekmegimiz suyumuz varsa bin şükür onu bulamayanlar var sadece stresten uykum gelmiyo
Sizde burnunuzu azicik indirin arşa carpicak valla ne uyelik meselesiymis arkadas bu durumu kullanmak eskidi zannediyordum.yoksa kk bunu sizin gibilerin sahsina actiSizde gelince toplu geliyorsunuz nedir bu yeni uyelerden cektigimiz
Çocuklarınız için güçlü olun inanin çoğumuz geçiyoruz böyle zamanlardan anlıyorum sizi stres yapınca hersey daha güzel olmayacak dua edin eşiniz is bulmak için cabalasin gerekirse bulunduğunuz şehrin belediyesine başvurun bu en doğal hakkınız
Sizde burnunuzu azicik indirin arşa carpicak valla ne uyelik meselesiymis arkadas bu durumu kullanmak eskidi zannediyordum.yoksa kk bunu sizin gibilerin sahsina acti