• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacım yalnızca dertleşmek 😔

Hic sayginiz yok sizin.yardim istedigini siz kendi hissiyatiniza gore karar verdiniz ve bunu buradaki insanlarada empoze etmeye calisiyosunuz.tutun ki yardim istiyor neden yapilmasin ki belki bir kk kadini destek olabilir burasi yardim kurulusu degil elbette lakin o kadar cok buna benzer durumlar okudum ki sizde okumussunuzdur bu bayanin kimi gozunuze carpti.lutfen yorum yaparken vicdaninizi kaybetmeden yapin.kimsenin duygularini incitmeye hakkimiz yok

Hic sayginiz yok sizin.yardim istedigini siz kendi hissiyatiniza gore karar verdiniz ve bunu buradaki insanlarada empoze etmeye calisiyosunuz.tutun ki yardim istiyor neden yapilmasin ki belki bir kk kadini destek olabilir burasi yardim kurulusu degil elbette lakin o kadar cok buna benzer durumlar okudum ki sizde okumussunuzdur bu bayanin kimi gozunuze carpti.lutfen yorum yaparken vicdaninizi kaybetmeden yapin.kimsenin duygularini incitmeye hakkimiz yok
Ya bişey diycem vicdanla ne alakası var belki istiyorum dese ben yardim edicem nerden biliyorsunuz bana öyle geldi ve düşüncemi paylaştım

Allah yardımcınız olsun umarım eşiniz iyi bir iş bulur bu devirde insan kendine zor yetiyor 2 çocukla daha zor olur idare etmeye çalışın üzülmeyin bazen herkes zor durumlardan geçiyor.

Allah razı olsun çok güzel yorumlar yaptınız inanın yardım istemiyorum evet durumum kötü ama yardım istesem yardım edin bana yazardım açık bir şekilde ama herkesin durumu 4 dörtlük değil bu durum benim canımı sıkıyor du ki yazayım dedim 😔 kimseye anlatamıyorum utanıyorum daha doğrusu

Ya bişey diycem vicdanla ne alakası var belki istiyorum dese ben yardim edicem nerden biliyorsunuz bana öyle geldi ve düşüncemi paylaştım

İsteseydim istiyorum derdim zaten bunu klavye başından yazmak çok kolay dimi siz benim durumumu bilip bilmeden yorup yapıyorsunuz evet benim durumum yok ben doğum yaptım kimseden bir kuruş istemedim gücüm yetigince ikinci el beşik ikinci el giysi verdi komşu öyle idare etdim kalkipta kimseye onu ver bunu ver demedim bana Allah versin Allah anladınız mı

Allah yardımcınız olsun umarım eşiniz iyi bir iş bulur bu devirde insan kendine zor yetiyor 2 çocukla daha zor olur idare etmeye çalışın üzülmeyin bazen herkes zor durumlardan geçiyor.
Allah razı olsun idare ediyoruz canimekmegimiz suyumuz varsa bin şükür onu bulamayanlar var sadece stresten uykum gelmiyo

Allah kimseye baş edemeyecegi dert vermesin caresiz birakmasin.guclu olun guclu durun yiyecek lokmamiz varsa bu hayatta bir sekilde şerden sonra bir hayir olacaktir elbette.

Yok vicdanımız napalım. 🤷🏻‍♀️ Hassas olanların bu tarz platformları kullanması sakıncalı maalesef.

Allah razı olsun idare ediyoruz canimekmegimiz suyumuz varsa bin şükür onu bulamayanlar var sadece stresten uykum gelmiyo
Çocuklarınız için güçlü olun inanin çoğumuz geçiyoruz böyle zamanlardan anlıyorum sizi stres yapınca hersey daha güzel olmayacak dua edin eşiniz is bulmak için cabalasin gerekirse bulunduğunuz şehrin belediyesine başvurun bu en doğal hakkınız

Çocuklarınız için güçlü olun inanin çoğumuz geçiyoruz böyle zamanlardan anlıyorum sizi stres yapınca hersey daha güzel olmayacak dua edin eşiniz is bulmak için cabalasin gerekirse bulunduğunuz şehrin belediyesine başvurun bu en doğal hakkınız

Belediyeye başvurdum bekliyoruz işte bez vs geldi çok şükür nakit yardım için başvurdum bakalım hayırlısı Alla razı olsun

Sizde burnunuzu azicik indirin arşa carpicak valla ne uyelik meselesiymis arkadas bu durumu kullanmak eskidi zannediyordum.yoksa kk bunu sizin gibilerin sahsina acti 🤣🤣🤣

Eh her halti biliyorsun birde gelmis ben yeni uyeyim diyorsun bizde fake deyince kotu oluyoruz buram buram yalan kokuyor burasi

Back