- 9 Temmuz 2020
- 114
- 21
- 18
- 29
- Konu Sahibi Sananekimene
-
Sizde burnunuzu azicik indirin arşa carpicak valla ne uyelik meselesiymis arkadas bu durumu kullanmak eskidi zannediyordum.yoksa kk bunu sizin gibilerin sahsina acti
Tez zamanda rizkinizi versin Rabbim sıkmayın canınızı ❤Belediyeye başvurdum bekliyoruz işte bez vs geldi çok şükür nakit yardım için başvurdum bakalım hayırlısı Alla razı olsun
DiyosunuzzzYok vicdanımız napalım.Hassas olanların bu tarz platformları kullanması sakıncalı maalesef.
Allah kimseye baş edemeyecegi dert vermesin caresiz birakmasin.guclu olun guclu durun yiyecek lokmamiz varsa bu hayatta bir sekilde şerden sonra bir hayir olacaktir elbette.
bir yazar der ki "okudugum her nispette cahil oldugumu anlarim "demekki kaybetmissiniz bir arasaniz iyi olurmusHerkeste bir vicdan diye tuturmuş hamd olsun vicdanı kimseden öğrenecek değiliz
Tez zamanda rizkinizi versin Rabbim sıkmayın canınızı ❤
Sizde gelince toplu geliyorsunuz nedir bu yeni uyelerden cektigimiz
Hadi siz çok vicdanınızla konuya bir el atın bende arıyayım bulana kadar hal etmiş ol ama olurmubir yazar der ki "okudugum her nispette cahil oldugumu anlarim "demekki kaybetmissiniz bir arasaniz iyi olurmus
Sıkma canini bunlar hep sınav.Sen Allah a sığın dua et.Inan bana hic ummadığın zaman dolar avuçların.Icten samimi ol yeter.
S Sananekimene kusura bakmayın sizi kırdıysam bana yazdıklarınız öyle geldi ve sordum sizde hayır dediniz amacım burda sizi kırmak değildi tabikide
Bazen fake konular oluyor öyle zannetim hakkınızı helal edin inşallah bulunduğunuz durumdan biran önce kurtulursunuzAma gerçekten yardım istesem istiyorum yazardım
Daha önce de buraya kayıt olmuştum 2014 vs karmaşık gelmişti sildim sonraBazen fake konular oluyor öyle zannetim hakkınızı helal edin inşallah bulunduğunuz durumdan biran önce kurtulursunuz
Orası uzun hikaye canımDaha önce de buraya kayıt olmuştum 2014 vs karmaşık gelmişti sildim sonra
Fake hesaplar neden geliyo ki buraya ?
Orası uzun hikaye canım
Hükümet kadında diyor ya , kadın dayanistirmasiKonuya bak yorumlara bak yeni üyeler dayanışması sanki
Ne sacma sapan yorumlar var bu konuda ??
Konu sahibi uzulmekte haklisin , iki kucuk bebekle bu zamanlar cok zor zamanlar , tüm dünya ekonomisi coktu batti
Esin baska bir is bulamaz mi? Ek is vs? Aileleriniz yok mu yardimci olabilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?