Amaci neydi ??

gamzelim123

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
100
46
34
slm kizlar, gecen bir arkadasa ugradimda onlarin uzaktan akrabalari (anne ve kizi) da vardi. Pek muhabbetim olmadi onlarla, aradan biraz zaman gectikten sonra bir sitede, kiz tarafindan arkadaslik istegi geldi, bende taniyip kabul ettim. Ertesi gün kiz mesaj atti, beni begenip kardesine uygun gördüklerini, kardesine de resimlerimi gösterip onunda uygun bulmasindan sonra,eger bende olumlu bakiosam,tanismamizi istediklerini dile getirdi. Bende kabul ettim, baska sehirde olduklari icin önce sadece yazistik. Cocuk baya ilgili davranip, nerdeyse 24 saat msj atIyordu. Tuhafima giden, hic telefon yada bulusmadan bahsetmeyisi. Acikcasi bende ona bulusalim demeye cekindim..Bu durum iki ay kadar devam etti. Sonunda birden ilgisi azaldi ve yazmamaya basladi. Kizlar aklim ermiyor bu duruma. Sanki ben tanisalim demisim gibi oldu ve acikcasi biraz gururum incildi en azindan bir yüzyüze görüsebilirdi ve begenmediyse bastan yazmayabilirdi.. Icimi dökmek istedim ..

Hayatında bir kadın daha vardır. Onunla işler yoluna girince sizinle ilişiğini kesmiştir.

senin konusmalarindan fikir olarak uygun olmadiginizi dusunmus olabilir..ve uzaklasmis olabilir.bir arkadasim aynen bunu yasamisti.felaket tellalciligida yapmk istemem ama asil meselemsnden gorustugu adama eski sevgilisi donmus o yuzden benim arkadastan birden uzaklasti ve sebebini aylar sonra bir msjla yazdi.kendisi abd de yasiyorduda.

Yazistigimiz zaman baya hosuna gidiyomus gibi duruyordu, dedigim gibi nerdeyse üc ay araliksiz hergün yazistik, ona uygun degilsem bunu bir ayin sonundada anlayabilirdi. Ve telefon görüsmesi yok sadece site üzerine yaziyordu

başkasını bulmuş olabilir. zaten zor ayrı şehirlerde, belki böylesi daha iyi olmuştur.

Uzak mesafe zor zaten
Hayatında muhtemelen senden önce başkası olmuştur, şimdi de o başkası tekrar karşısına çıkıp kafasını karıştırmıştır ya da düzene sokmuşlardır. Kısacası aklında başkası olabilir boş ver gitsin.

Bastan ayri sehirde oldugumuzu biliyordu. Bunu düsünüp bu olaya girmeliydi. Belki de kim
bilir..
bencede baştan düşünmeliydi ama çokta bir işe girdiğini düşünmemiştir. sadece konuşuruz takılırız diye düşünmüş olabilir. olgun bir insan olsa bu şekilde davranmazdı.

sanalda konuşmanın dışına çıkılsaydı belki farklı olurdu ailesi de buluşturmaya çalışsaydı enteresan geldi.Boşver başkası vardır hyatında

sanalda konuşmanın dışına çıkılsaydı belki farklı olurdu ailesi de buluşturmaya çalışsaydı enteresan geldi.Boşver başkası vardır hyatında
Benimde düsündügüm bu sadece yazismakla ne olucak bir bulusup görüsmeliydi insan, hala eskiyi de düsünüyosa belki biz tanistiktan sonra duygulari degisebilirdi,

Sadece resimlerini gördüm, hos biriydi. 2 hafta oluyor

Hic sesini duymadinmi yani ? Araci olan kiz sizi isletmis olabilirmi acaba? Kac ay boyunca insan gorusmese bile sesini duymak ister telefonda konusmak ister helede teknolojinin bukadar ileri oldugu bi zamanda mesafe sorun olmaz tanismak icin.goruntulu bile konusabilirdi.o mu hic talep etmedi tlf da konusmayi yoksa o istedi de sizmi konusmak istemediniz?

Diyorum ya o hic talep etmedi. Benimde cok tuhafima gitti bu durum. ha bu haftasonu ha diger haftasonu bulusuruz derken böyle bitti. Isletmez olamaz cocugun face sayfasindan yaziyor ve sayfa gercek yani fake degil. 2008 den beri fotolar yorumlar var. Bu durum nolcak böyle dedigimde de biliyosun cok yogunum yakindan tanisamaidk ama tabiki istiyorumm bende gibilerinden cvp atiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…