- 10 Aralık 2013
- 100
- 46
- 34
-
- Konu Sahibi gamzelim123
ayni seyleri yazmisz hemen hemen.ama benim yasanmis bi hikayeden bahsettim tabiHayatında bir kadın daha vardır. Onunla işler yoluna girince sizinle ilişiğini kesmiştir.
Bu olabilir aklima geldi. Birde ben acik sözlüYüm diyordu, en azindan bisey yazip görüsmeyi kesebilirdi, böylesi hos olmadiKendi şehrinden biriyle tanışmıştır, uzaktan yazışacağına yanındakiyle bir ilişkiyi belki tercih etmiştir.
Bastan ayri sehirde oldugumuzu biliyordu. Bunu düsünüp bu olaya girmeliydi. Belki de kimbaşkasını bulmuş olabilir. zaten zor ayrı şehirlerde, belki böylesi daha iyi olmuştur.
bencede baştan düşünmeliydi ama çokta bir işe girdiğini düşünmemiştir. sadece konuşuruz takılırız diye düşünmüş olabilir. olgun bir insan olsa bu şekilde davranmazdı.Bastan ayri sehirde oldugumuzu biliyordu. Bunu düsünüp bu olaya girmeliydi. Belki de kim
bilir..
Tabi öylede olabilir. Bende ailesinin haberi var diye güvendim sadece takilmak istedigini düsünemedimbencede baştan düşünmeliydi ama çokta bir işe girdiğini düşünmemiştir. sadece konuşuruz takılırız diye düşünmüş olabilir. olgun bir insan olsa bu şekilde davranmazdı.
Benimde düsündügüm bu sadece yazismakla ne olucak bir bulusup görüsmeliydi insan, hala eskiyi de düsünüyosa belki biz tanistiktan sonra duygulari degisebilirdi,sanalda konuşmanın dışına çıkılsaydı belki farklı olurdu ailesi de buluşturmaya çalışsaydı enteresan geldi.Boşver başkası vardır hyatında
Üc ay yazistik bayada sohbet ediyoduk.nerdeyse her saat basi msj atiyodu. Sanal disi Tanimak isterdimsen etkilenmissin galiba cocuktan?
Üc ay yazistik bayada sohbet ediyoduk.nerdeyse her saat basi msj atiyodu. Sanal disi Tanimak isterdim
Sadece resimlerini gördüm, hos biriydi. 2 hafta oluyorgärsel olarak bi begeni varmiydi ? ve en son ne zaman yazdi
Sadece resimlerini gördüm, hos biriydi. 2 hafta oluyor
Diyorum ya o hic talep etmedi. Benimde cok tuhafima gitti bu durum. ha bu haftasonu ha diger haftasonu bulusuruz derken böyle bitti. Isletmez olamaz cocugun face sayfasindan yaziyor ve sayfa gercek yani fake degil. 2008 den beri fotolar yorumlar var. Bu durum nolcak böyle dedigimde de biliyosun cok yogunum yakindan tanisamaidk ama tabiki istiyorumm bende gibilerinden cvp atiyorduHic sesini duymadinmi yani ? Araci olan kiz sizi isletmis olabilirmi acaba? Kac ay boyunca insan gorusmese bile sesini duymak ister telefonda konusmak ister helede teknolojinin bukadar ileri oldugu bi zamanda mesafe sorun olmaz tanismak icin.goruntulu bile konusabilirdi.o mu hic talep etmedi tlf da konusmayi yoksa o istedi de sizmi konusmak istemediniz?