Amaci neydi ??

Diyorum ya o hic talep etmedi. Benimde cok tuhafima gitti bu durum. ha bu haftasonu ha diger haftasonu bulusuruz derken böyle bitti. Isletmez olamaz cocugun face sayfasindan yaziyor ve sayfa gercek yani fake degil. 2008 den beri fotolar yorumlar var. Bu durum nolcak böyle dedigimde de biliyosun cok yogunum yakindan tanisamaidk ama tabiki istiyorumm bende gibilerinden cvp atiyordu

Cok ilginc gercekten.ailesi aranizi yaptigi icin belki direkt kestirip atamamistir onlara mahcup olmamak icin diger yandan sizede umit vermek istememis demekki.uzulmeyin yazismayin sizde artik.en basinda baslamamasi en guzeli.isteseydi herturlu gorusurdu cunku.

Cok ilginc gercekten.ailesi aranizi yaptigi icin belki direkt kestirip atamamistir onlara mahcup olmamak icin diger yandan sizede umit vermek istememis demekki.uzulmeyin yazismayin sizde artik.en basinda baslamamasi en guzeli.isteseydi herturlu gorusurdu cunku.
Ben ona bi kac kere söyledim acik olalim cocuk degiliz istemiyosak söyleyelim filan. Bana hep öyle birsey yok yogunlugumdan böyle diyordu. Sonucta ben onu görüp tanisalim demedim, kendileri geldi. Neyse dediginiz gibi böylesi hayirli. Silmicem onu ne kaybettigini görsün diye :)

üc ay sensinle tlde hic konusmak istememesi
nekadar mantikli sence. olucak sey degil.
bende kardesimim Face ve bircok sifresini biliyorumsifrelerini.
bence kötü isletildiniz.

X