Eski işyerimle alakalı soru soruyor durduk yere anlamadım çok tuhaf geldi inanmadım ona zatenAdam bildiginiz sapik ve saplantili,irtibatı kesin.
Engelini kaldır diye saçma sapan olta atmış işte, engelle geç her yerden devam etme konuşmayaEski işyerimle alakalı soru soruyor durduk yere anlamadım çok tuhaf geldi inanmadım ona zaten
Deli herhalde.
Bende şok oldum valla numaralarını istiyor diye de ayrı şaşırdım zaten eski işyerimde olan kişilerin numarası yok bende ama numarayı alsa ne yapacaktı ki, ondan ürperdim açıkçası her yerden engelledim onuEngelini kaldır diye saçma sapan olta atmış işte, engelle geç her yerden devam etme konuşmaya
Haklısınız konuşmak istemiyorum artık ama anlam veremedim eski iş yerime niye ulaşmak istiyor bide kendisini istemişler falan hiç inanmadım ama onun amacını da anlamadımAdam ruh hastası takıntılı psikopat engelle ömrünün sonuna kadar açma ağır bedel ödersin unutma bunu aynısını tecrübe ettim
Yaşlarınız kaçHaklısınız konuşmak istemiyorum artık ama anlam veremedim eski iş yerime niye ulaşmak istiyor bide kendisini istemişler falan hiç inanmadım ama onun amacını da anlamadım
Ben 28 o 33 yaşındaYaşlarınız kaç
Senin cevap vermen için yapıyor sakın cevap verme unutur gider seni umudu keser .Ama adam tehlikeli bunu bil ruh sağlığı açısından normal değil sakın iletişime geçme bir daha hatta numaranı falan değiştirBen 28 o 33 yaşında
Aynısını yaşadım her ağladığında geri döndüğüm bi sevgilim vardı en son ben ayrılmak istediğimde öldürmeye kalktı zor kurtuldum bunların beyni farklı çalışıyor takıntı hastalığı bir erkeğin takıntılısı çok tehlikelidir sakın unutma bunu .Asla cevap vermeBen 28 o 33 yaşında