amacı ne olabilir lütfen fikir verin ...

arkadaşlar evet arkadaşımız agrasif yaklaşıyor ama bizde biraz anlayışlı olalım şuan stresli kafası allak bullak böyle durumlarda bana kimse can dese ben çor anlarım(ERZURUmDA BıR SÖZ)konu sahibi arkadaşım bence çocuk sizi seviyor ama ailesinide atamıyor eğer ailesi istemiyorsa birbildikleri vardır der istemyerekte olsa bence bu yüzden sizden uzak duruyor...zamana bırakın

bence arkadaşınız sizi hala seviyor
ancak ailede birisi annesi olabilir bu arkadaşlığa
karşı çıkıyor,o yüzden kararsızlar yaşıyor
ikiniz arasında kalıyor bence

Güzelim ilişkinizi liselilerin durumuna getirmişsiniz... Bi ayrıl bi birleş... Bu ilişkiden hayır gelmez... Zaten çocuk durumu farkına varmış kültür farkı var demiş... Şu an için sana sorun gözükmeyebilir ama iş ciddiye bindiğinde öyle bi fark büyürkiii....

Onu unutmaya bak mümkünse aynı iş yerinde bulunma... İlerleyen zamanlarda başka biri çıktığında karşına zaten ilk diyeceğin şey iyiki o olmamış olacaktır...

bence sizi arkadaş gibi görmek istiyor , yani onun için çabalıyor ,
ben anlattıklarınızdan sizi sevdiğini alnaladım ama mantığı ve kalb uyuşmayınca insanın , böle saçmalayabilir ,
size dokunmak istemesi , sarılıyor olması çok normal sizi seviyor ama karasız ne yapacağını bilememiş , seviyor uzak kalmak zorunda , uyuşmadığınızı bildiği için mesafe koyuyor ama bazen karşı koyamıyor çok normal...
açık sözlülükle söylemiş ailelerimiz uymuyor olmaz diye , ama bu aile ilişkileri saygı çerçevesinde sürdürülebilir ama çok fedakarlık ister ama eğer kesinlikle olmaz diyorsa ailelerinizi , o zaman üzüleceğinize , şimdi üzülmenizde yarar var ,
tabiki burda iş size düşüyor ,
eğer sizde onun gibi düşünüor ve bitmesini istiyorsanız siz mesafe koyup uzak durmalısınız yoksa bu şekilde üstü kapalı devam edersesiz emin olun , direk ayrılmanızdan daha çok canınız yanar bu şekilde , yıpranırsınız , siz önce ne olsun istiyorsunuz ona karar verin , sonra onunla konuşun , ya devam edicek sonuna kadar ya da biticek ama tamamen hem normal arkadaşlığınız hem sevgililiğiniz ...

kızlar hepinize teeşkkür ederim yorumlarınız için ..benimle yemege cıkmak istiyor yarın akşam ..bakalım henüz bir cevap vermedim ..ne cevap verecegimide bilmiyorum ..bugun akşam sakin kafa ile düşünmem lazım ..yemege gidip konuşabilirimde ne gibi şartlar degiştide tekrar konuşmak istiyor eger amacı benimle yeniden beraber olmaksa.yok eger hiçbir şartta degişiklik yoksa konuşmasındaki amac ne olabilir .şuanda yaptıgım hiçbişeyden gelecekte pişman olmak istemiyorum bugune kadar hayatımda keşke dememek adına cok ugrastım .ve bundan sonra da keşke dememk istiyorum bu sebepten acaba ne dicekti diye pişman olmaktansa gidip dinleyebilirimde.ama şuan iştteyim ve hiç sağlıklı düşünemiyorum .

ben sizi hiç te agresif bulmadım , basta cvp yazan arkadas haddini asmis, onyargili konusmus kızmakta haklısınız bence

konuya gelince, bu aksamki yemegin konusu ne olursa olsun, bu adam bana guven vermezdi mesela, once guzel vakit gecirip sonra ayrilip tekrar geri donup tekrar gitmekler....kendinden , duygularından ve de isin olup olamayacagindan emin olmalı erkek...olamayacagini dusunuyorsa, kendine gore sebepleri varsa da bastan sizi hic oyalamayacaktı ve hala da zamanınızı calmaya devam ediyor

teşekkür ederim kızlar özelliklede GELıN ve ESRACAN size canım bazıları tarafından anlaşılmak ne ggüzel. önemli olan yorum yazmak degil EMPATı kurabilmektir. yorum yapmak kolay evet bende herkese her istedigimi yazarım ama zaten incinmiş bi insanı iyice incitmek evet kaba bir davranış.herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım ama ben fikir soruyorsamda kimseye boyun egmek zorunda degilim.bazı arkadaslar biz yazarız işine gelir yada gelmez demişler .çok saygısızca emin olun o tarzdaki insanların tek kelimesini bile kaale almıyorum .olumsuz yanlarını yzan arkadaslarada teşekkür ederim zaten amacım bu benim göremediklerimi göstermesnizi istiyorum ama saygı çercevesinde...

tek sorun kendine güvensizliği.
sevmeme gibi bir durum yok bence
ama ailesi ve sen arasında kalmış çok belli
bir de şu durum var gözden uzak gönülden de ırak olurmuş. ama malesef sizde öyle bişey söz konusu değil.
hem seviyor hem olmayacağının farkında hem her saniye gözünün önündesin ama yabancı gibi.
bence onun da durumu en az senin kadar zor.
biz bayanlar olaylara hep duygusal yaklaşırız. seviyorum hallederim düzelir sorun olmaz şeklinde.
ama erkekler mantıkla yaklaşır. seviyorum ama engeller var olmaz gibi.
bence akışına bırak canım istersen davetini kabul et ne düşünüyorsan herşeyi açıkça söyle ve çekil gerisi ona kalsın.
olacağı varsa zaten olur canım.

ondan sana yar olmaz olsada senden ona yar olmaz...
bu ilişki yürümez ....ondan memnunu olsan anası çıkar başına..
bağrına taş bas ve o iş yerinden ayrış..ilerde keşke demek istemiyorsan bu böyle olmalı..yada akışına bırak kendin gör..

kendinizle çelişiyorsunuz.. olumsuz yanları görmek isterim ama bazı arkadaşları kaale almam diyorsunuz..

herkes istediğini yazar.. kimse empati kurmak için inanmadığını söylemez bu topikte..

haddin aşıldığı bir durum da yok ortada..

hem kaale almam diyo hemde kaale aldığını açıkça gösteriyo sanki dersin mesajımda küfür var mübarek kimse bana şu ana kadar haddini aştın,kabasın demedi sen hiç diyemezsin :umursamaz: o kadar konu açıldı buraya kimse daha ilk mesajdan bu kadar tepki göstermedi saygısızın kim olduğu belli.:1closedeyes:

topik acan olumlu olumsuz elestırıye de acık olacak kardesım budur yanı mademkı yorum alacaksın olumsuz oldugu gıbı olumlu olcak sen ıcınden sec kendıne anlattıkların corba valla cok karısık neyse hayırlısı o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…