amacı ne olabilir lütfen fikir verin ...

benisanahapsettin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
6
0
36
Ankara
Arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum neredeyse hepinizi tanıyorum diyebilirim .Ama üye olup hiçbir şey paylaşmamıştım taki bu kadar muallakta kalana kadar .

kaç gündür kendi kendime beyin jimnastiği yapmaktan yoruldum sizler daha objektif olarak bakabilirsiniz olaya diye yazmaya karar verdim .
Öncelikle biraz uzun olacak konuyu daha iyi açıklayabilmek bakımından ,şimdiden gözlerinizi yoracagım için kusura bakmayın lütfen .

bundan iki sene önce aynı yerde çalıştıgım birisiyle çıkmaya başladık .çok iyi gidiyordu hersey bana resmen dünyanın en degerli varlıgıymışım gibi davranıyor beni hayatımda hiç mutlu olmadıgım kadar mutlu ediyordu .hergün değişik süprizler yani anlatamayacak kadar mutluyduk. ikimiz arasında hiçbir sorun yoktu biraz benim kaprislerim ve kıskançlıklarım haricinde ama asıl mesela onun yaşadıgı ortam ve aile yapısıydı .ailemi tanımış bizze gelmişti.ondan sonra bunları sorun etmeye başladı benim aile yapımla kendisinin aile yapısının uyuşmayacagını benim ailemin onlara göre daha modern ve daha farklı oldugunu falan söylemeye başladı .kısacası bariz bir şekilde kültür farkı vardı .ama ben bunları hiçbir şekilde sorun etmedim .fakat düşündükçe iş ciddiye bindikçe sanırım kafasında kurmaya başladı .biz beraber oturup bi konuşma yaparak ayrılmaya karar verdik .birde aşırı anne düşkünlüğü var ve sanırım bu kararda anneside etkili oldu .ne dersem diyeyim ne yaparsam yapayım benim için önemli olmadıgına bu durumların ikna edemedim .ilerde üzülecegine şimdi üzül unutması daha kolay olur dedi .ve ayrıldık.ama nasıl ayrılık ikimiz içinde cok zor oldu .birde aynı ortamda olmak günde en az 5-6 defa görüp konuşmak zorunda kalmak çok zordu .biz tabi iş harici hiç konuşmuyor kesinlikle hiçbir ortamda bulunmuyor mumkun oldugunca kaçıyorduk .eger biyere gittigimizde digeri ordaysa arkamıza bile bakmadan uzaklaşıyorduk.araya okadar çok arkadaslarımız girdiki nuh dedi peygamber demedi .beni ne kadar sevdigini başkasıyla gördüğü yada duydugu an ne kadar yıkılacagını v.s anlattı hep arkadaslarıma çünkü arkadaslarımız ortaktı .onlarla içti v.s. ama inadından dönmedi.taki ben görüşmek isteyene kadar. O kadar çok seviyordumki görüşmek istedim .hemen kabul etti .görüştük yeniden deneme kararı aldık .ogün bizim için okadar güzeldiki yeniden doğmuştum bana sarılışını öpüşünü asla anlatamam .saçlarımı okyaşını.hatta şımarıklık yapıp sen beni ne kadar seviyorsun dedim ve evet işte bukadar dedi.sonra aradan bir hafta geçti yine ne oldu anlamadan biraz zaman ver bana düşüneyim dedi yine.Allahım deliricektim .bu sefer ben bitirdim zaman falan vermiyorum bitti dedim .yine başladı aynı süreç neden böle yaptı noldu anlamadım yine .birde asla açık açık konuşmaz anlatgamaz duygularını .

herneyse bu süre zarfında arkadaslar yine devrede bizi bir araya getirmeye konuşturmaya çalışıyorlar nuh diyor peygamber demiyor .adımı duymak istemiyor o derece kaçıyor .arkadaslarımı falan tersliyor .birgün bi iş için konuşurken birden beni sevmiyormusun dedim .eger sevmiyorsan sevmiyorum de bende seni bitireyim aklımda sevdigini bile bile zor geliyor dedim .bunu söyleyemem dedi.
yani sevmiyorsun dedim .kafasın ı önüne egdi .peki anladım ben dedim .gitti...artık benim için o konu kapanmıştı .arkadaslarıma asla ama asla adımı anmayın onun yanında dedim .

gecen aylarda doğum günüm vardı .arkadaslar bi akşam bana süpriz parti düzenlemişler.beni alıp oraya götürdüler aman Allahım kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şey o ordaydı .benim doğum günüm için gelmişti.arkadasım doğum gunu yapıcaz gelirmisin demiş hemen tamam demiş ve gelmiş.beni kutladı resimlerimi çekti v.s

sonrasında yine eskiye döndük iki resmi insanız .ama bu seferde arkadaslarla dışarı çıktık toplanıp ,onuda cagırdılar ve yine geldi.oyunlar oynadık benim eşim oldu oyunda .hal ve hareketleri mahsun evet ama yinede okadar neşeliki bana dokunuyor sarılıyor konuşurken el temasında bulunuyor bende şok oluyorum.sempatiksalakcinni konuşma aralarında eskiden yaptıgımız şeyleri hatırlatıyor.ortak sevdigimiz içecegi söylüyor garsona falan .

yine programlar yaptık ve oralarada gelicegini söyledi .hatta konuşurken benim ona aldıgım bir hediyeyi sırf ben göreyim diye elinde taşıdı ve görünce bakışıp gülümsedik .
kızlar çok uzattım biliyorum ama benden bu kadar kaçan beni istemeyen insan neden böle 180 derece döndü .bana gerimi dönmek istiyor yoksa artık normal arkadas olarakmı görüyor .peki eger öyle ise bu saatten sonra benim arkadaslıgıma neden gerek duysun ..:kedi:

lütfen yorumlarınıza cok ihtiyacım var bu durumda ben nasıl davranmalıyım bana yardım edin.2 senenin sonunda nedennnn....alsanaalsanasmile

kafamçokkarıştıilişki çorba olmuş yani ne bu ayrıl barış falan adamı haklı buldum açıkça ne olduğunu söylemiş,mantıklı geldi bana adam,kültür farkı var sonradan üzüleceğimize şimdi 1 defada üzülelim demiş güzel yani üstelik anakuzusuymuş bunuda anlamışsın ama sen niye inat ediyosunibu işin peşini bırak bence birde şu var siz dipdibe olduğunuz içinde böyle etkileşim olmuş,sevdiğinizden değilde bana öyle geldi.siz birbiriniz için uygun değilsiniz.

bu mesaj örneginden yola çıkarak birde şöyle bir ricam olacak karsıdaki insanı yani beni hiç tanımıyor nasıl biri oldugumu bilmiyor yazılanlardan yola çıkarak yorum yapıyorsunuz haklısınız .kelimeler ne kadar anlatırsa okadar cevap veriyorsunuz .

ama bu işin peşini bırak gibi kaba tabirler kullanmamanızı rica edicem hepinizden ..ayrıca kendimi fal baktırıyormuş gibi hissettim siz birbirinize uygun degilsiniz .akannehir

evet bana duygularımı okşayın beni gaza getirin demiyorum zaten objektif bakabilsem sizlere fikir sormam .
fakat bazı sevmedigim konuşma tarzları var onlara gercek hayattada tahammül edemiyorum sanalda da kusura bakmayın ... -tatlicadiarzu-

bu işin peşini bırak kaba bi tabir değil.ilk sizden duyuyorum bunu burda çok yorum yaptım aynı cümleyi kullandım ama kimse çıkıpta bu cümleye kaba tabir dememişti.yasakkelime
ben ilk mesajdan bu sonucu çıkardım,ve yazdım beğenen beğenir.:umursamaz:

yani diymi ne bu sinir istediği şeyleri yazmadık diye hemen kötü ve kaba olduk.-tatlicadiarzu-konu açılalı ne kadar oldu dakka 1 gol 1 oldu.daha baştan bu kadar agresifleşirse bu konu çok yakında kapanabilir.

tatlım kimse yorum yapmaz zaten..

bi konu açtıysan..

eleştrileri de kabul edeceksin..

bu kadar insan senin için kafa yoruyoooralsanaalsanasmile

Güzelim seni oglan istemiyor degill bencee aileesi istemiyor ve oglandaa çelişkiye düşüyorr bencee sendeee fazla üstelemee Eger kaderinde yazılıysa çıkar kendisi gelir zaten

bence aynı ortamda çalışmak sürekli yüz yüze olmanız ilişkiyi bu hale getirmiş.. birbirinizi gördükçe tekrar olabilir gibi umutlara kapılıyorsunuz..

Uzun zamandır siteyi takip ettiğinizi yazmışsınız ama burada öyle sipariş ile yorum yapılmıyor maalesef.

En kötü biz yazarız,siz beğenmezsin.

Olayınız açık,sizi seviyor ama öyle deli gibi gözü kör olmuş şekilde değil.Seviyor ama...

İşte sonunda aması olan ilişkilerden pek olumlu sonuç çıkmıyor.
Ya ilişki ya onun kafasındaki amalar,acabalar rafa kalkmalı...

ilk mesajın uzunluğu.. yorumlarına güvendiğim "loca"nın bu işin peşini bırak demesi.. ve ardından gelen cevabın tersleyici olması bende "fake" ihtimalini aklıma getirdi.. zaten artık bu sitede ilk mesajlara temkinli yaklaşıyordum.. konuyu okumadım bile.. gerçi okusam da bişey farketmiyor.. nasılsa beğenilmicek yorumum :1shok:

Canım İnsanı öldürür bu belirsizlikler... Sana tavsiyem, eğer bu durum seni olumsuz manada rahatsız etmiyorsa yani onu görmek, zamana bırak.. ama üzerinde kafa yormadan zamana bırak... zamanında seni seviyorum diyen adam tekrar söyleyebilir seninle beraber olmak istiyorsa ... nedenler niçinler hiçbir tahmin senin içini rahatlatmayacak nasılsa.. inşallah hayırlısı olur...

ilk mesaj evet uzun oldu yaşadıklarımı anlatabilmek adına detay olarak yazdım üstünkörü geçmek istemedim ..hayır konu kesinlikle fake falan degil ..neden böyle birşeyi uydurup hem kendi vaktimi harcayayım hemde sizinkini .tabiki okuyup okumamak size kalmış .istediginiz gibi hissettiginiz gibi yorumlar yapacaksınız ama sevmedigim cümle tarzlarına yorum yapmakta benim en doğal hakkım.lütfen sizden ricam tartışma platformu haline getirmeyin.. iç sesiniz ne söylüyorsa onu yapın okuyun veya okumayın diyebilecek bişey yok ..

bence de ailesi etken olabilir. o kişi de aslında size karşı birşeyler hissetse bile geleceğinizin olmadığını düşünüyordur diye düşünüyorum...

Çocuk seviyor o da kopamıyor senin gibi, engel olamıyor kendine o yüzden tekrar böyle davranmaya başlamış,
ama ailesini de silip atamayacağı için, ayrıca geleceğinizi de görmediği için bir araya gelmek istemiyor.
Kültür farkı dışında sana söylemediği ve söyleyemeyeceği şeyler olabilir.
Var bir bildiği demek ki diye düşünüyorum, sen de konunun üzerine ne kadar düşersen o kadar yıpranırsın..

insan ask icin herseyi yapar...
eger sizi cok sevseydi size bir an bile uzak ve kus kalmak istemezdi
eski erkek arkadasiniz sizi sandiginiz kadar sevmiyor bence
sevse iliskisine sahip cikardi ve her engeli asmak icin sizin yaninizda olurdu, sizi uzup sizden ayrilmazdi.
bu tip insanlar icin asla uzulmeye degmez
bir tek damla goz yasini bile hak etmez boyleleri
hic takmayin kafaniza ve bu adami hayatinizdan cikarmaya bakin yoksa ayril baris ayril baris yaparak iliskinizin onunu goremez ve hep acaba yine beni terkeder mi korkusuyla mutsuzca yasarsiniz lmaz:

Adam acık acık soylemıs bu ıs olmaz diye.
Daha ustelemenın ne anlamı var.
ırtibatı kesmen lazımdı o vakit. Bu kadar basit.
Sizinle gonul eglendıriyor sonuc bu. goremiyormusunuz...

canim bence seni seviyor ama ailesi istemdigi icin uzaklasiyor. anneci demistin, annesi istemedigi icin annesinin sözünden cikamiyor. sendende vazgecemiyor öyle ortada sallanip duruyor iste....

bence arkana bile bakmadan kaç ondan BU İŞİN PEŞİNİ BIRAK valla yarın öbür gün gidip biriyle şak die evlenşverir arkasından bakakalırsın forumda bi kız demişti dersin o zaman tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…