• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı aklımı bulandırıp kendine aşık etmek mi?

bence ya umrunda degilsin,yada umursamaz gorunmeye calisiyo..cool takiliyo..pesinden kosulsun istiyo..gerizekali adam..bence vur tekmeyi..triplere bak ya..msj gorupte cvp yazmamalar falan..cok cocukca..sonra harbi asik olacaksin o zaman daha zor..cok oynar senle

Mesela konusuyoruz sonra ben uyuycam/yemek yicem sonra konusuruz yine yazarım der yazmaz, görüşelim buluşalım der eker(3 kere bulustuk ama),şimdide mesajlasırken en son mesajımı görmüş son görülmesi benim mesajımın 3 dk sonrası 2 saattir de girmemiş resmen bana cevap yazmamak için hayret bişey!!
'dur ben su kizin aklini bulandirip asik edeyim' seklinde bi amaci oldugunu sanmiyorum.. ilgilenmiyor gibi geldi bana..

Var böyle erkekler cidden. Önce ilgilenip aklına giriyor, sonra umursamamalar başlıyor. Çözüm: sen de sallama çıkar hayatından!

Çıkmıyorsanuz size birşey vaat etmemiş ki size karşı sürekli yazmak randevunuza her zaman gelmek zırunda değil bu insab yani yemek yemeyip uyku uyumayıp sizinle mi konuşsun aranızda birşey yokken ger yazdığına saniyesinde cevap vermek zırunda değik eğet hoşlansaydı tam tersine kaybetmekten korkar öyle davranmazdı erkekler öyle kendimi çekeyim daga da aşık edeyim demez arkadaşsınız sevgili değil çok beklentilisiniz

Mesela konusuyoruz sonra ben uyuycam/yemek yicem sonra konusuruz yine yazarım der yazmaz, görüşelim buluşalım der eker(3 kere bulustuk ama),şimdide mesajlasırken en son mesajımı görmüş son görülmesi benim mesajımın 3 dk sonrası 2 saattir de girmemiş resmen bana cevap yazmamak için hayret bişey!!

İnan bana erkek denen varlık birinin aklını bulandırıp kendine aşık etmek için entrikalar çevirmez.
Biz kızlar bu kadar detay düşünürüz.
Onlar o esnada da umursamaz ya da yan gelir yatar...
Yorma aklını,çok ilgilendiği yok senle gibi...Sen de yazma bakalım nereye kadar susacak?

Eğer böyle aşık edebileceğini sanıyor ve sizde olurum diye düşünüyorsanız yılın çifti olabilirsiniz
Sizi önemsemiyor bence yada kaba tabirle sallamıyor

İnan bana erkek denen varlık birinin aklını bulandırıp kendine aşık etmek için entrikalar çevirmez.
Biz kızlar bu kadar detay düşünürüz.
Onlar o esnada da umursamaz ya da yan gelir yatar...
Yorma aklını,çok ilgilendiği yok senle gibi...Sen de yazma bakalım nereye kadar susacak?
YAN GELİR YATAR DEDİNYA AKLIMA GELDİ BIRAZ ALAKASIZ,KADIN BİR YAZAR ŞÖLE DMEİŞTİ
ERKEĞİN KAFASI PLANA ÇALIŞMAZ,ADAMIN KARISI SABAHA KADAR UYMAZ PLAN YAPAR,SEVGİLİSİ DİĞER YATAFDA UYUMAZ PLAN YAPAR,ERKEKDE YANGELİR HORUL HORUL UYUR :)DİĞER İKİ KADIN PLAN YAPARKEN HOOPP 3.KADIN ÇIKAR BU DEFA DİĞER 2 KADIN BİRLİKTE PLAN YAPR

Back
X