- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Onun amacini bilememde, sizin amaciniz ney? Niye kendinize bunu yaptiriyorsunuz? Beni eken biriyle isim olmaz.... Siz asik olacaginiza o olsun size ilk, siz onun pesinden kosacaginiza o kossun sizin pesinizden... Cekin resti bakin görün ne olacak...
Sende ona o yazdıktan bir gün sonra cevap ver sende onu umursama.
Onun amacini bilememde, sizin amaciniz ney? Niye kendinize bunu yaptiriyorsunuz? Beni eken biriyle isim olmaz.... Siz asik olacaginiza o olsun size ilk, siz onun pesinden kosacaginiza o kossun sizin pesinizden... Cekin resti bakin görün ne olacak...
Sende ona o yazdıktan bir gün sonra cevap ver sende onu umursama.
aynı şekilde davran. Ne kadardır birliktesiniz?
Henüz çıkmıyoruz
Çıkmadığın Kişiyi neden umursuyorsun ki?Henüz çıkmıyoruz
bence istemiyor cnm net yaniMesela konusuyoruz sonra ben uyuycam/yemek yicem sonra konusuruz yine yazarım der yazmaz, görüşelim buluşalım der eker(3 kere bulustuk ama),şimdide mesajlasırken en son mesajımı görmüş son görülmesi benim mesajımın 3 dk sonrası 2 saattir de girmemiş resmen bana cevap yazmamak için hayret bişey!!
Asik etmeyi birak, sanki umurunda degil gibi.
Yüz verme, sende yazma.
bence istemiyor cnm net yani
aynı kardeşim gibi olmussun sende cnm tablo değişik değil yani sonu hüsran cnm boşver seni bi kenarda tutuyor arada kendini hatırlatıyor işteBu dengesizliklerinden sonra tavrımı koydum zate bende 4-5 gun ne aradım ne sordum sonra mesaj attı hic görüşemedik bişeyler yapalım bilmem ne diye. Bu yuzden diyorum aklımı karıstırmaya calısıyor diy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?