Amacı ne?

Terk edıldıyse ,
Ego tatmını yapmaya çalısıyodur

Yedekte tutuyor gibi geldi bana zaten kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hiç anlamıyorum şu erkek denilen mahlukatları

Onu dedikten somra yüzüne bakmasam aa cidden benden hoşlanıyomuş üzüldü derdi bu yuzden görüşmeyi kesmedim
Desin umrunda olmasın. ..bence oda benden cok hoslanmadi demek msjlarima cevap vermiyor diye düşünur..sen cevap veriyorsan kuz bana yaziyor der.bu erkekleri çözdüm ben.onlar anliyor seytan gibi hangi kiz ondan hoslaniyor..
ayrica cocuktan hoşlanmissin.bence hic görüşme o ağır bir laf o lafin üstüne iliski kurmam ben olsam

O sıralar hoşlanıyo gibiydim ama bişey yok içimde ona karşı şu an. .Zaten şu saatten sonra duygusal bişey asla düşünmem bişey hissetmiyorum çünkü

O sıralar hoşlanıyo gibiydim ama bişey yok içimde ona karşı şu an. .Zaten şu saatten sonra duygusal bişey asla düşünmem bişey hissetmiyorum çünkü
Bence cevap verme sey gibi kalsin ortada ..ben senden elektrik alamadimmis..evlilik programi izlemiş o cok belli..

Bence cevap verme sey gibi kalsin ortada ..ben senden elektrik alamadimmis..evlilik programi izlemiş o cok belli..
Aynen öyle büyük densizlikti çok sinirlenmiştim ve gülmüştüm.
Sanki ben ona sevgili olalım hadi dedim
Eski konuma bakarsanız ben onu zaten anında bir güzel bozmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…