Bugün 1 aydır telefonla konuştuğum bir çocukla ilk kez buluştum, her şey iyi geçti bana iyi davrandı eğleniyor gibiydi beni eve bırakırken bana, seninle güzel vakit geçirdik her şey çok güzeldi ama yanlış anlamada seninle bir ilişki düşünmüyorum bir şey olursa bana yazabilirsin dedi. Buluşmayı kendi istemesine rağmen nazikce red etti yani Birdaha yazmaz diye düşündüm bende birdaha yazmicaktım ancak az önce bana yazdı benden kuzeni için bir hediye almamı istedi, tatile gidiyorum ve kuzenin istediği şey orda var. Anlamadım benimle arkadaş kalmak mı istiyor?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amacı ne
- Konu Sahibi filizo22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2017
- 6.139
- 38.524
- 548
- 33
- 1 Temmuz 2009
- 5.816
- 6.092
- 773
- 1 Kasım 2021
- 1.440
- 819
- 73
Arkadaş kalmak istediğini söylemiş ve arkadaşlar yazabilir zaten.Bugün 1 aydır telefonla konuştuğum bir çocukla ilk kez buluştum, her şey iyi geçti bana iyi davrandı eğleniyor gibiydi beni eve bırakırken bana, seninle güzel vakit geçirdik her şey çok güzeldi ama yanlış anlamada seninle bir ilişki düşünmüyorum bir şey olursa bana yazabilirsin dedi. Buluşmayı kendi istemesine rağmen nazikce red etti yani Birdaha yazmaz diye düşündüm bende birdaha yazmicaktım ancak az önce bana yazdı benden kuzeni için bir hediye almamı istedi, tatile gidiyorum ve kuzenin istediği şey orda var. Anlamadım benimle arkadaş kalmak mı istiyor?
- 1 Temmuz 2009
- 5.816
- 6.092
- 773
ay cevap yazmaya lüzum bile yok. Ben yok sayardım. Adamdaki yüzsüzlüğe bakSenden bir çıkarı var mesaj atmış işte. Amacı seni kullanıp, hiç uğraşmadan kuzenin istediği hediyeyi sana aldırmak. Saf olmayın ve hediye bakacak kadar müsait olmadığınızı vaktinizin dar olduğunu söyleyip reddedin.
- 12 Nisan 2016
- 1.869
- 7.325
- 158
- 24
Millet kendini uyanık sanıyor konu sahibi umarım böyle bir aptallık yapmaz yaparsa adamın işi düştükçe yazdığı bir kadın olarak yer almış olur artık. Az yesin de uşak tutsun kendine beyefendi!ay cevap yazmaya lüzum bile yok. Ben yok sayardım. Adamdaki yüzsüzlüğe bak
- 4 Şubat 2022
- 2.605
- 6.301
- 88
Sizden hoşlanma anlamında etkilenmemiş ama kendince kullanmak istiyor.Bugün 1 aydır telefonla konuştuğum bir çocukla ilk kez buluştum, her şey iyi geçti bana iyi davrandı eğleniyor gibiydi beni eve bırakırken bana, seninle güzel vakit geçirdik her şey çok güzeldi ama yanlış anlamada seninle bir ilişki düşünmüyorum bir şey olursa bana yazabilirsin dedi. Buluşmayı kendi istemesine rağmen nazikce red etti yani Birdaha yazmaz diye düşündüm bende birdaha yazmicaktım ancak az önce bana yazdı benden kuzeni için bir hediye almamı istedi, tatile gidiyorum ve kuzenin istediği şey orda var. Anlamadım benimle arkadaş kalmak mı istiyor?
Bence ilgilenmeyin, hediyeyi de almayın. Böyle insanlarla işiniz olmasın. Kullanmak istiyor olabilir.Bugün 1 aydır telefonla konuştuğum bir çocukla ilk kez buluştum, her şey iyi geçti bana iyi davrandı eğleniyor gibiydi beni eve bırakırken bana, seninle güzel vakit geçirdik her şey çok güzeldi ama yanlış anlamada seninle bir ilişki düşünmüyorum bir şey olursa bana yazabilirsin dedi. Buluşmayı kendi istemesine rağmen nazikce red etti yani Birdaha yazmaz diye düşündüm bende birdaha yazmicaktım ancak az önce bana yazdı benden kuzeni için bir hediye almamı istedi, tatile gidiyorum ve kuzenin istediği şey orda var. Anlamadım benimle arkadaş kalmak mı istiyor?
- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.623
- 798
Bir kere nazik olmayan kaba, insan kullanan biri. Çünkü sizden diyelim ki yeterince hoşlanmadı ve bir ilişki düşünmüyor. Bunu hemen İlk görüşmenin sonunda söylemezsin ilgini, alakanı azaltmakla zaten belli edersin bunu. Dolayısıyla kimseyi bu kadar rencide etmeye gerek yok. Yani rencide olunacak bir durum yok bilakis o insanın ne kadar kaba ve adam gibi adam olmadığını anlamış oldunuz. Kibarliktan ve görgüden bi haber.Bugün 1 aydır telefonla konuştuğum bir çocukla ilk kez buluştum, her şey iyi geçti bana iyi davrandı eğleniyor gibiydi beni eve bırakırken bana, seninle güzel vakit geçirdik her şey çok güzeldi ama yanlış anlamada seninle bir ilişki düşünmüyorum bir şey olursa bana yazabilirsin dedi. Buluşmayı kendi istemesine rağmen nazikce red etti yani Birdaha yazmaz diye düşündüm bende birdaha yazmicaktım ancak az önce bana yazdı benden kuzeni için bir hediye almamı istedi, tatile gidiyorum ve kuzenin istediği şey orda var. Anlamadım benimle arkadaş kalmak mı istiyor?
Bir de bu yetmemiş bir kullanmaya kalkıyor. Kendisini akıllı zanneden gerizekalının biri... bir an önce iletisimi kesin. Ben senin uşağın değilim yazın bence engelleyin.
Yok ben onunla sevgili olmadım diye böyle davranıyor diye mi düşünecek,ne düşünürse düşünsün. Zaten insan kullanan insanlar son derece değersiz olan insanlardir bence, o yuzden ne düşündüğünü umursamayın bile.
- 18 Şubat 2018
- 12.147
- 2
- 54.427
- 598
- 44
Arkadaş kalmak istediğini söylemiş ve arkadaşlar yazabilir zaten.
Onu amacı arkadaşlık falan değil. Büyük ihtimalle ben bunu kendime aşık eder, bir süre hiç bir sorumluluk almadan ilişki yaşarım diye düşünüyor. Tamamen kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Konu sahibinin böyle birine asla cevap vermemesi gerekiyor.
Bugün 1 aydır telefonla konuştuğum bir çocukla ilk kez buluştum, her şey iyi geçti bana iyi davrandı eğleniyor gibiydi beni eve bırakırken bana, seninle güzel vakit geçirdik her şey çok güzeldi ama yanlış anlamada seninle bir ilişki düşünmüyorum bir şey olursa bana yazabilirsin dedi. Buluşmayı kendi istemesine rağmen nazikce red etti yani Birdaha yazmaz diye düşündüm bende birdaha yazmicaktım ancak az önce bana yazdı benden kuzeni için bir hediye almamı istedi, tatile gidiyorum ve kuzenin istediği şey orda var. Anlamadım benimle arkadaş kalmak mı istiyor?
Belki lazım olursun diye kenarda tutuyor seni.
Ben olsam görüşmem yazmam.