Bi süre görüşmezsem eşim beni suçlayacak çünkü , yanlış ları ons göstermeye çalışıyorumPeki ailesini şikayet etmekten vazgeçmeyi denedin mi?
Zaten çok zor bir adam olsa görüşmemenize izin vermezdi.
Bazen çözümleri kendimiz bulmak zorundayız.
Tabi ki herşeyde değil, biz çok badireler atlattık onlar yüzünden , eşim de hiç beni desteklemedi , gurbette yapayalnızım tek sığınak dayanak eşimdi, en kötü durumda Bile rol yapıcan sevmiyorsan da laf vermicen fiyor ama ben böyle bi ailede büyümedim , rol yapmadım hiç , yapabak güç de bunlar bırakmadı bendeMesela ne gibi yanlislari var? Her seyde sikayet mi ediyorsunuz?
Tabi ki herşeyde değil, biz çok badireler atlattık onlar yüzünden , eşim de hiç beni desteklemedi , gurbette yapayalnızım tek sığınak dayanak eşimdi, en kötü durumda Bile rol yapıcan sevmiyorsan da laf vermicen fiyor ama ben böyle bi ailede büyümedim , rol yapmadım hiç , yapabak güç de bunlar bırakmadı bende
Eşimin ailesi ile ilgili sıkıntılarını eşime ne zaman dile getirsem bana bu cümleyi o Boşluğu doldurarak söylüyor , ne kadar üzüldüğümü en yakından gören eşim ama onun acımı anlatıp bana hak vermesini beklerken üç yılım heba oldu kendimi yedim bitirdim , ailesi ile görüşmeyi de kestim , hep bekleyen insAnlar eşim hep onların Avukatı
peki senin eşin destek mi sana?cnm bu hep böyle olacak ta kii siz yaşlanana kadar.. maalesef erkekler ailesiyle ilgili yanlışları göremiyor. ben mesela 1 senelik evliyim bende eşimin ailesiyle görüşmeyi kestim. birde hamileyim nelere maruz kaldım o yüzden görüşmeyi kesmek mantıklı oldu benim için. şimdi kara kara düşünüyorum bunlar inş doğumumda gelmezler. gerçekten o kadar iğrenç yorumlar yapan insanlar ki o lohusa halime neler söyleyecekler neler.. allah büyük cnmcmm . eşin görmesede allah görüyor yada gösterir.
Tabi ki herşeyde değil, biz çok badireler atlattık onlar yüzünden , eşim de hiç beni desteklemedi , gurbette yapayalnızım tek sığınak dayanak eşimdi, en kötü durumda Bile rol yapıcan sevmiyorsan da laf vermicen fiyor ama ben böyle bi ailede büyümedim , rol yapmadım hiç , yapabak güç de bunlar bırakmadı bende
peki senin eşin destek mi sana?
ya da eşin senin ailene de mesafe koyuyor mu tek bi hataları bile yokken
ben ce arada kalmak için dengeyi kurmak için yapıyordur. Onlarada aynı şekilde konusup ortadan kimseyi kırmadan devam etmeye çalışıyordurEşimin ailesi ile ilgili sıkıntılarını eşime ne zaman dile getirsem bana bu cümleyi o Boşluğu doldurarak söylüyor , ne kadar üzüldüğümü en yakından gören eşim ama onun acımı anlatıp bana hak vermesini beklerken üç yılım heba oldu kendimi yedim bitirdim , ailesi ile görüşmeyi de kestim , hep bekleyen insAnlar eşim hep onların Avukatı
Sonuç : ben görüşmüyorum evet bu doğru , peki sebep : ..... Işte burda herkes susuyor ve susacak da , eşimin bu sebebi anlamamış olduğunu düşünmem beni geriyorEee zaten görüşmüyormuşsun.
Daha neyini şikayet ediyorsun ki insanların?