• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama hangi kurs!sosyalleşme!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
133
37
Canlar iyi bir kurs lazım .
Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Araştırıyom bakıyom ama tavsiye olursa daha iyi olur.
Hatta gitmek isteyen varsa beraberde gidebiliriz..

Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Herifte mi bulcan :KK8:

yemek kursuyla başla bence zaten ucu bucağı yok orda daha iyisi nerdedir nasıl geliştirmeye devam edebilirsin fikirler uçuşur diye düşünüyorum.. koca olayını bilemicem nerde karşına çıkacağı belli olmaz sen başla bi yerden

Rusca kursu kaldın aman..spor istemiyorum daha keyifli bişey istiyorum yorulup terlemek değilde hoş sohbet ve bişeyler öğrenmek istiyorum acıkcası

yemek kursuyla başla bence zaten ucu bucağı yok orda daha iyisi nerdedir nasıl geliştirmeye devam edebilirsin fikirler uçuşur diye düşünüyorum.. koca olayını bilemicem nerde karşına çıkacağı belli olmaz sen başla bi yerden
Bende yemek istiyorum aslında daha keyiflidir diye düşünüyorum herkes aynı anda yemek yapıyor aynı yerde uğraşıyor sonra tadına falan bakıyoruzdur galiba zevklidir ya umarım..ama iysi nerde acep

Rusca kursu kaldın aman..spor istemiyorum daha keyifli bişey istiyorum yorulup terlemek değilde hoş sohbet ve bişeyler öğrenmek istiyorum acıkcası

Bence fotograf güzel bir secenek tabi ilgin varsa. ZAten cogu erkektir. GErci fotograf kursu icinde önce makina lazim :)

ismek fotoğrafçılık.genelde erkeklerin de kadınlarla eşit sayıda olduğu bir kurs.dışarıda gezmeli,aktivitesi bol,farklı insanlar ve guruplarla tanışma imkanı olan bir kurs.2 senedir katılıyorum.genç erkek ve kadınlar çoğunlukta.özellikle fotoğraf çekimi ile gittiğiniz gezilerde,illa ki arkadaşlar ediniyorsunuz.ayrıca devam ederseniz,ileride meslek olarak,yapabiliyorsunuz.(düğün ,doğum fotoğrafçılığı gibi)

bunca yıl gitmediğim kurs kalmadı,ama hiç herif bulmadım,herifmi bulunuyor kursdan,benım bilidğim bişeyler öğrenılıyor,kurslarda dostluk bıle kurs bıtene kadar,hiç samimi değil,herif yazdınız dıye yazdım,herif lafına çok gıcığım,

bol herifli bir kursa git:)

Mesleğiniz çevreniz eğiliminiz ne yönde ise o kursa gidin

Görümcem eşi ike fotoğrafçılık ve doğa kulubü gibi bir yerde tanıştı

Bşr arkadaşın İtalyanca Kursu'ndan birini bulup evlendi bunu bir başka arkadaşım yardımcısının yanında söylemiştim ayy ben de oraya gideyim dedi ama kız ilkokulu mezunu o İtalyanca Kursu'nda nasıl çevre yapacak

Mesleğiniz ve ilgi alanınız ile ilgili bir şeye gidin doğa kulüpleri yürüyüş ekipleri vs de iyi hem şehir dışı da gidiyorlar

Mesleğiniz çevreniz eğiliminiz ne yönde ise o kursa gidin

Görümcem eşi ike fotoğrafçılık ve doğa kulubü gibi bir yerde tanıştı

Bşr arkadaşın İtalyanca Kursu'ndan birini bulup evlendi bunu bir başka arkadaşım yardımcısının yanında söylemiştim ayy ben de oraya gideyim dedi ama kız ilkokulu mezunu o İtalyanca Kursu'nda nasıl çevre yapacak

Mesleğiniz ve ilgi alanınız ile ilgili bir şeye gidin doğa kulüpleri yürüyüş ekipleri vs de iyi hem şehir dışı da gidiyorlar

Doğa klüpleri güzel oluyor cidden. Çevre yapma işi b.k olsa bile bolca gezi ve aksiyon var.

Dil benim beynimi yiyor eger ki dil Almanca benzeri bir seyse :) Muzik aleti zevkli de olur bence, guzel vakit gecirmek icin ideal.

İngilizce kursu mesela :) bence doğa yürüyüşü kursu en iyi ya da Dalgıçlık falan ama yanında bi arkadaş lazım ben tek gitmeye cekinirim bu tür kurslarda

Back
X