ama en önce kendimi affediyorum

evet.
en çok affetmek istediğim kişi benim.
hırslarım, korkularım, hesaplarım ve yarı yolda bırakmışlığım..
ve sen sevgilim;
bir şans daha olsun isterdim.

bu yazı okuyunca yollarımızı ayırdığımız arkadaşım aklıma geldi..
affediyorum diyemedim.. affetmek istemiyorum.. belki filmi izlesem etkilenirdim ama şuan hislerim bu şekilde

Yazdiklariniz icin tesekkur ederim dikkatle okudum aslinda size sunu soylemek istiyorum yufka yurekligimden cektim ne cektiysem birazda kendimi affetme surecini kisa tutmuyorum ki bazi zaaflarimi torpulemem lazim karsimdakina cabuk inanmak guvenmek iyi niyetli davranmak ve asiri taviz vermek gibi davranislarimi torpulmeye calisip bundan sonraki hayatimda hata payini rn azina indirgemek icin yapiyorum bi nevi ders cikarmak gibi..inanin hic beddua etmiyorum ona Allah herseyi bilen ve gorendir adaleti buyuktur bu yuzden bana dusen dertte kederde senden gelen herseye raziyim bir kapiyi kapatir digerini acarsin gorusundeyim yani inancliyim Aman allahtan dilegim bir daha boyle seyler yasamamak temennim ..yani hayatimizda yasadgmiz
Aci tecrubeler son olsun isteriz acikcasi ben bir daha yasamamayi tememni ediyorum hem kendim icin hem buradaki arkadaslar icin..butun guzellikler guzel ve iyi insanla olsun insallah

Demekki yaşadıkça savunma mekanizması yaratıyoruz kendimize.Daha kolay aldanmamak için.
İnşallah ya gerçekten ben burdaki insanların çok ama çok mutlu ve huzurlu olmasını bekliyorum.Konuyu açarken sadece içimi dökmek istedim ve öyle açtım.İnsanların beğenmesini yada etkilenmesini beklemiyordum.Ama okuyorum bende deneyeceğim guzel paylaşım olmuş gibi yorumlar.Çok cok mutlu oluyorum

ben vermedim.
kırdım incittim acıttım..
Eğer cok pişmansanız gidin güzelce konuşun çok zaman geçmemişse.
Bende çok kırıldım,acıtıldım ve incindim.Benim için hersey çok geç.Yani gelse bir anlamı yok.
Ama herşeyden önce bir helallik alıp bundan sonra kimseyi kırmamaya dikkat etmek gerekiyor.

artık çok geç.
nasip değilmiş.

Ne guzel ben de affetmeyi cok isterdim. Benim de uzerim yuk affedemediklerim. Nasil basardiniz? Ben unutmaya calissam da aklima geldikce ofkelenip affedemiyorum

ben vermedim.
kırdım incittim acıttım..

bence de barışma olmasa da en azından bir helalık almakta fayda var... bir insana yapılabilecek başka ne kalmış ki... açıkçası karsınızdakii insan ah etmese de ilahi adalet var ... amacım moral bozmak değil keske ben de zamanında kırmış oldugumu düşündüğüm ınsanlara ulaşabilsem

verdiğim mutsuzluktan mutlu olamıyorum..

Ben hepsinden helallik aldım.Buna çok önem veriyorum.
Benim yasadıklarımdan sonra hellalik istese veririm.Ve evet en çokta ilahi adalete güveniyorum

verdiğim mutsuzluktan mutlu olamıyorum..
Hatalar insanlar için.
Bilmiyorum suan sizin adınıza çok sağlıklı yorumlar yapamam galiba.Ama düşünüyorum ki ben kırılan taraf oldum.Uzulen bendim yani.Uzen olamadım ama yinede hakkımı helal edip,Allaha havale ediyorum.İlahi adalete güveniyorum.
Siz yanlışlar yapmış olabilirsiniz ama insansınpz neticede.
Helallik isteyin mutlaka.

hatalar ınsanlara mahsus... anlaman, kabul etmen de erdem...keske olmasaymıs ama olanla ölene care yok...
keşkelere yer yok benim hayatımda..
yaşadıklarımı hiç keşkeyle adlandırmadım.
lakin hata yaptım.
hatalar yaptım..

helal olsun demesine dayanamam..

Ne guzel ben de affetmeyi cok isterdim. Benim de uzerim yuk affedemediklerim. Nasil basardiniz? Ben unutmaya calissam da aklima geldikce ofkelenip affedemiyorum
Ben nasıl affettim güzel soru :)
Öncelikle aynı sınıftayım ve henüz birinci sınıftayım.Daha 3 sene aynı ortamı paylasacağım.Hergünonu pişman edeceğim,nefret ediyorum ondan diyerek uyanıp yine nefret senaryolarıyla uyuyordum.
Ve onu gülerken ve hayatına devam ederken görüyordum.Gördükçe hırslanıyordum.Bu bana iyi gelen birşey miydi kesinlikle hayır.
Onu affederek yoksaydım.
İnsanlar olmadıkları gibi davranabilirler.Belki çok mutsuz ama yüzüne sahte bir gülümseme yerleştirebiliyor.Bunu ben bilemem bilmekte istemiyorum.
Pişman olacaksa da içten ice benden uzakta yaşasın.Görmek istemiyorum artık pişmanlığını.Vazgeçtim çünkü.
Bana aldığı günlerimi geri getiremez.Bana ettiği hakaretleri,söylediği yalanları silemez.Attığı tokadı unutturamaz onun çok pişman olması.
Ee geriye ne kaldı o yokmuş gibi davranmak,hatta ve hatta yok etmek.
Ben affetmekten öte yok saydım onu.
Bazı insanların hayatlarını mahvetmek için birşey yapmanıza gerek yoktur,oturup ilahi adalete güvenmek lazım.Çünkü kendi hayatlarını mahvedebilecek kadar kötü insanlar.
Ben beni daha fazla mutsuz edemeyecegini gördüğümden,daha fazla ağlatamayacağını bildiğimden daha doğrusu artık buna gücünün yetemeyeceğinden affettim
Artık onun hatalarına virgül koyup yenisini eklemesine izin vermektense nokta koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…