Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tey tey mıllet agrım war dıyo
benımkı gıbı bı agrı warmı acep:lepi:
cıft rahım war
bebegım sag tarafta buyuyo,karnımın sag tararafı tas gıbı oluyo bazen we o bobregımle cıgerıme wuruyo..
nasıl agrıyo soluma yatabılıyorum sdece
yuruyemıyorum sankı karnımın orası catlıycak
fena yanı
ama deger oglusum ıcın
amin cnm inşallah.alsebecim nst kasılmanın %70 e cıkması cok fazla deil mi.dr normal dedi
20 dk boyunca bi kez cıktı 70 e ama bne hiç bişi hissetmiyordum sonrasına deiğin gibi 20lerdeydi.düzenli deil demekki bnm ki.sorun yok dedi.inşallah bebeklerimiz zamanında dogar dua edelim
vallahi kıslar ne kasık sancısı ne böbrek sancısını takıyom ama geçmeyen hergğün agrıyan 7/24 sızlıyan dişim beni sinir hastası yaptı resmen agresif geziyom ortada yemek yiyemez oldum ya günde 3tane minoset verdi tık kesmiyo gtam kesse amenna dicem yaa
Bu bence vucudumuzdaki değişikliklerden kaynaklanıyor..Ben de 34.haftama girdim ve bahsettiğin şeyler bende de oluyor..Ben tansiyonumu ölçtürdüğümde öyle durumlarda düşmüş oluyor.Doktoruma sorduğumda kasık ağrılarının nedenenin bebeğin büyüdükçe aşağıya doğru baskı yaptığıymış..Bayılma hissine gelince tansiyon vucuutta kan değerleri yüksek olduğundan ve kalb kanı pompalamada yetersiz olduğunda düşermiş..
musyascim valla normal zamanlarda bile bobrek ve dis agrisi cok zordur ki senbu halde cekiyorsun, yanlis aanlamadiysam 32. haftadami sezeryan olucaksin? dayan be guzelim az kalmis. ALLAH yardimcin olsun.:Saruboceq: