geçmiş olsun. zamanla düzelir diye düşünüyorum. kendine dikkat etmen ve doktorunun söylediklerini aksatmadan yapman gerek. ayrıca bu süreci herkes farklı yaşıyor. bunu da aklından çıkarma.
çok geçmiş olsun tatlımm.. ağırı hissettiğin zaman geç aynada yansıyan haline bak.. :)) valla ben öyle unuttum ağrılarımı.. .))
nerede kime yaptırdın canım sen?
EVET ya bizim gozumuz doymaz zamanla daha kuculcekmis o zaman yenemi deliricem ben yaof neyse ins iyi olur her sey canim normal sudyene ne zaman gectin soylermisin
Normal sütyen derken hmm sporcu sütyenine bir hafta sonra geçiliyor zaten.Ama cicili bicili sütyenlerede hmmm ne zaman geçmiştim yaa,hatırlamıyorumsanırsamm iki üç aylıkken falan geçmiştim.Ama en güzel şekli sporcu sütyeni veriyor söyliyim Alttan balenli sütyenler gögsün şeklini bozuyor,mutlaka demirliyse tabi demirlerini çıkart..Ama en güzelide bence sütyensiz duruşları,ben onları tekrar hapsetmek istemiyorum çünkü..
saol snmaynaya cok bakiyorum zaten bu taraftan bak o taraftan bak nerdeyse gunum oyle geciyo
ee bugune kadar doya doya bakamadın bundan sonra bakacaksın tabi
sutyensiz guzel ama hep oyle gezersek sarkmazmi :44:demirli takamam zaten acitir iki uc ay sporcu sudyenlemi gezmem lazim ama doktur bir ay sora istediyin sudyen taka bilirsin demisdi:106:senin kac ayin taktirali cnm
Canım ben 14 Şubat 2011 tarihinde ameliyat olmuştum,önümüzdeki ayın 14 ünde bir senem olacak Allahın izniyle..Sürekli sütyensiz gezmek tabi sarkma yapar,özel günlerde demek istedim ben
Canım kas üstú yönteminde çok fazla ödem olmaz...Bilemiyorum tabi ama asıl şekillerini 6.ayda ve senesine dogru yaklaşınca ortaya çıkacak.Kas üstü yöntemi ile 375cc oldukça dolu dolu olmuştur eminim) Zamanla daha çok güzelleşecek şekle girecek emin ol..Foto ekle mutlaka çok merak ediyorum...
anladim canim senin cok iyi olur simdi hep oyle olsun tatlimins hepimizin tabi:118:
merebalar bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat bazı soruları aşamadım ben eşimle bu ameliyatı çevremden gizliycem sadece on un ailesinden çünkü aynı binada oturuyoruz acaba ameliyat olduğunda herkes hemen farketdimi ayağa kalkabildinmi en azından kendi işlerini görebilecek kadar bide reimlerine bakabilirmiyim bi mahsuru yoksa sayfama yollma imkanın varmı ben daha yeni üyeyim sanırım 25 msjımı doldurmam gerekiyo bide hangi doktora ameliyat oldun acaba memnunmusun göğüs dokun varmıydı daha önce acaba cc büyüdükçe ağrı çokmu oluyo cevap verirsen tecrübelerini çok sevinirim teşekkürler
cok buyuk olmazsa sutyensız kullanmak sarkma yapmaz dıye dusunmustum ben.bıktım ya ben desteklı sutyenlerden.hatta sutyenden hıcbırını ıstemıyorum artık
allah bizede nasip etsin peki emzirabiliyomusun acaba gerçekden benimde bi oğlum var bende 2.çocuk düşünüyorum inşallah bi sorun yaratmıyodur senin yuvarlakmı damlamı acaba ameliyatdan çıkınca çok acı çektinmi
merebalar bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat bazı soruları aşamadım ben eşimle bu ameliyatı çevremden gizliycem sadece on un ailesinden çünkü aynı binada oturuyoruz acaba ameliyat olduğunda herkes hemen farketdimi ayağa kalkabildinmi en azından kendi işlerini görebilecek kadar bide reimlerine bakabilirmiyim bi mahsuru yoksa sayfama yollma imkanın varmı ben daha yeni üyeyim sanırım 25 msjımı doldurmam gerekiyo bide hangi doktora ameliyat oldun acaba memnunmusun göğüs dokun varmıydı daha önce acaba cc büyüdükçe ağrı çokmu oluyo cevap verirsen tecrübelerini çok sevinirim teşekkürler
ben bu cevreden gizleme olayına cok sinir oluyorum..insanlara ne yanii sanki eşin istiyosa sen istiyosan gerisine neymişş ama işte milletin zihniyeti farklı ..canım bu ameliyatı saklaman zor cünki gögüslerin belli olmasa bile yatacaksın bi müddet ve yanında sana yardımcı olacak birisi olması lazım ancak evinden 1 hafta uzaklaşabilirsen tanıdığına yada biirisine gidebilirsen anca böyle cözebilirsin bi bahaneyle ama buda zorsa mümkün değilse gizlice eşinle gidin ve ameliyatını ol etrafada kist yada başka bişey ameliyatı olduğunu söyle olduktan sonra cok olmak istiyosan bi şekilde bişey bulman lazım insanlar ne tuhaff kime nee anlamıyorum..agrın tabiyki olcak en az 1 haftada kendine geleceksin ilk 3 gün en agır zamanın ondan sonra yavaş yavaş işlerini yapabilirsin.allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?