selam kizzlar benim bugun 28 ci gunum oldu azacik yumsalmislar ama batmalar agrilarim var. sanki hic bi zaman eskisi gibi olmucam hep keske yaptirmasaydim doyorum kendi kendime.once sarkik ve kucuklerdi ama saglikli istediyim gibi hareket ediyodum uyuyudum simdi memislerim oldu ama saglikligimi kayb ettim acaba kizzlar fikirlerinize ehtiyacim var kendimi iyi hissetmiyorum sevgiler.
cnm geçmiş olsun.biraz agır geçmiş ilk zamanların.şuan nasılsın çok mrk ettim.umarım herşey yolundadır..
Canım öncelikle merhaba.Çok geçmiş olsun.Biraz bilgi verirmisin?Yöntemin ve silikon markan nedir?
Canım geçmiş olsun,yahu eşini ikna etmişsin ameliyat olmuşsun şimdide şikayetmi ediyorsun..Yapmaaa..Herşey geçecek..Saglıgını kaybetmekmi,yok öyle birşey,iyleşme dönemine girdin artık.Bundan sonrasında kendini her geçen gün daha çok iyi hissetmen lazım.Her yeni günde bir önceki şikayet edip mızıldadıgın agrının yok oldugunu göreceksin.Ama tabi kendine hareketlerine özellikle kol hareketlerine dikkat edersen iyleşme sürecin daha hızlanır bunuda söylemeden geçemiycem,önemli bir detay çünkü..
Birde kendini saglıksız mutsz hissedersende kendini hasta iyleşmemiş hissedersin.Yani görünümüne aynada bir bak...Mutlumusun,istedigin bu degilmiydi hee..Hadi yüzüne bir gülümseme gelsin artık,giyin şöyle hafif dekolteli birşeyler şööyylee..Birazda makyaj yap,şımart kendini birazAramıza güzel haberlerle gel artık.Sen çok iyisin,güzelsin..pozitif düşün pozitiff...Ay bugün çok pozitifim galiba..Allahım bozmasın,sizlerede pozitiflik saçıyorum...
cnm benim evet ikna ettim yaptirdim cok sukur iyiki yaptirmisim. sadece cok aci cekdim o yuzden sanki saligimi kayb ettim geldi bana oyla yani ama gunler gecdikce iyilesdim bugun daha iyim
Ohhoo..hemde kas üstü yöntemi ile ameliyat olmuşsun..Hiiçç sızlanma.. Tabiki iyiki yaptırmışsın ayoll..herşey agrılar sızılar geride kalacak ve sen yepyeni harika görünüşünle özgüveni tavan yapmış bir bayan olarak hayatına devam edeceksin inşallah.Her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin merak etme.Zaman gelecek ameliyat oldugunu dahi unutacaksın..Acil şifalar diliyorum,en yakın zamandada foto eklemeni istiyorum
BI SEY SORUCAM CNM YA bunlar nekadar enicek ilk zamanlar cok buyukdu ama simdi kuculduler kac ay kuculme oluyo yani daha kuculmesini istemiyorum
Canım kas üstú yönteminde çok fazla ödem olmaz...Bilemiyorum tabi ama asıl şekillerini 6.ayda ve senesine dogru yaklaşınca ortaya çıkacak.Kas üstü yöntemi ile 375cc oldukça dolu dolu olmuştur eminim) Zamanla daha çok güzelleşecek şekle girecek emin ol..Foto ekle mutlaka çok merak ediyorum...
canım öncelikle gecmiş olsun ve o patmalar agrılar cok normal anca bünyen yabancı maddeye alışıyor ve 2 ay sonra tam oturmuş ve şişlerinde inmiş olur. ama msjlarını yap kapsül olmaması adına ve oturması ve yumuşaması için ihmal etme zaman içinde herşey düzelcek ve yoluna gircektir.
selam kizzlar benim bugun 28 ci gunum oldu azacik yumsalmislar ama batmalar agrilarim var. sanki hic bi zaman eskisi gibi olmucam hep keske yaptirmasaydim doyorum kendi kendime.once sarkik ve kucuklerdi ama saglikli istediyim gibi hareket ediyodum uyuyudum simdi memislerim oldu ama saglikligimi kayb ettim acaba kizzlar fikirlerinize ehtiyacim var kendimi iyi hissetmiyorum sevgiler.
evet cnm ilk once cok buyuk geldi gozume ama zamanla indiler kuculduler ben 400cc istemisdim ama dokturum boyle koymus. simdi bana kucuk geliyolar galiba o kadar buyuk memis arzuladimki bana kucuk geliyo suan iyi boyle kalmasini isterimkuculurse yene uzulurum saol canim cvaplarin icin
Valla gözüne küçük gelmesi gayet normal,benim bile gözüme bazen küçük geliyor..Eşime ve kızıma bunu söyleyince hepsi gözlerini pörtletip bana bakıyorlar saçmalama diyorlarBiz galiba bayagı büyük bir gögüs hayal etmişizki gözümüz doymamış anam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?