Alyansssssss????

Bence de böyle yapın. Böyle çooook abartın hani en muhteşem en romantik şeymiş gibi. O zaman takmıyorum da diyemez. Çok iyi fikir takdir ettim sizi.
O not meselesine çok bir şey diyemeyeceğim ama hiç iyi değilim o konuda. Googledan anlamlı sözler arayıp sonra kendimden nefret edip sayfayı kapatmışlığım var

Yüzük takmayı sevmeyen adama yüzük alıp takmaya mecbur birakacak not yazmak yerine, bu tercihine saygı gösterseniz?

Bir gösteriye iki bilet ( tiyatro, stand up, konser vs.)
Gecesi otel, güzel bir oda.
Sabahı güzel bir kahvalti.

Birinci yuzuk olmamis ikinci yuzugu belki takarsin diye not mu duseceksin. Ben olsam takmiyorsam yine takmam.

Bazı erkekler yüzük takmayı sevmez... Benim eşimde takmaz, ısrar da etmem.... "Eşinize madem takmıyorsun.. Bana Osmanlı yüzüğü gibi yüzük al de"... Tabi yüzük takmayı seviyorsanız...

Yüzük sevmiyorum takamıyorum diyor ama ben. Öyle bi not yazımki Takmak. Zorunda. Kalsın istiyorum

takmazsa daha da kırılır üstüne de hayal kırıklığı yaşarsınız

bence bu topa girmeyin

aranız düzelmişken iyice bozulmasın

2tane. Çocuğum var bakacak kimse yok
O zaman çocuklar yatinca güzel bir film (alkol kullanıyorsanız pembe şarap)
Sabah ailece güzel bir kahvalti.
Hatta çocuklarınızla birlikte bir defter yapin. 5 yılınızı ailenizi anlatan bir defter. En çok kullanılan sözler, davranışlar, çocuklarınızın el izleri, fotograflar...

Ya böyle şeyleri takmayın allah aşkına. Benim eşim abdest alacağım diye cebine koydu wc ye düşürdü alyansini.hep espri konusu oldu aramızda bu durum.ben de pek takmayı sevmem.Birgün olsun okula giderken tak demez de bana.çok takıyor gibi görünen erkek vardir.insanları halka bağlamaz gönül bağlar. Sanki yapacak olsa evli olduğunu bilse bile gelecek kadar iğrenç kiz yok mi dünyada. Boşverin alyans nedir.kafanıza takmaya degmez.

Evlilik yüzüğünü takmayan adama gidip yeni bir yüzük almam. Eskisini bozdurup parasını yerim.

Sevmediği birşeyi almak yerine hoşuna gidecek bir hediye çok güzel olur ben eşime tesbih aldım çok seviyor çünkü koleksiyonu var mesela , eşiniz de seviyorsa özel taşlı tesbihler Oltu taşı tesbih yaptırın ya da kehribar taşı içine not yazın çok şık olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…