Alyansssssss????

Dipso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
96
11
8
slm. Kızlar. Size bişey. Sormak istiyorum yakın zaman da evlilik yıldönümümüz var 5 yılımız olacak bu. Beş yıllımız çok inişli çıkışlı geçti bi çom problem. Yaşadık yeni yeni bişeyler yoluna giriyor . Evlendiğimizden beri eşim çeşitli bahaneler le alyansını hiç takmadı o takmıoyor diye bende inatlaştım takmadım şimdi şöyle düşğnğyorum bizim için yeni alyanslar alıyım yeni bir başlangıç gibi evlilik yıldönümümüzde hediye edeyim yanına da anlamlı bi not yazayım istiyorum sizce. Güzel olur mu ? Ve sizce nasıl bişey yazabilirim ?

Evet yeni yüzüğü takmak isteyebilir, umarım her şey yoluna girer :) mutluluklar.

Eskisini takmiyorsa yenisini de takmaz bence msraf yapma hic bosuna

Notda yazsan takmaz :)
benim eşimde hiç takmadı..
takmazsın önemli değil..

Valla canım takan o zaman da takar. Ayrıca doğrudur çünkü bende yüzük takamiyorum aşırı rahatsız ediyor. Bazen hevesleniyorum takıyorum yarım saat geçmeden geri çıkarıyorum.

Ben. Şöyle düşünüyorum. Hani böle. Anlamlı bişeyler yazıp çok hvesli bi şekilde verirsem takmak zorunda kalır belki :)
bizim için anlam ifade eden seyler , çoğu erkek için pek de anlam ifade etmez
sen kadar duygulanmayabilir yani:)

takmayan adam takmaz
boşa ugrasma
eşin iyi biriyse bu konuyu da cok dert etme bosver

Adamın yapmak istemediği birşeyde hala ısrarcı olmak ilişkinize ne gibi bir artı katacak ki?

Sevdiği bişey alsanız, mesela saat gibi, ona güzel bir söz yazdırsanız daha mantıklı olmaz mı?

Yüzük sevmiyorum takamıyorum diyor ama ben. Öyle bi not yazımki Takmak. Zorunda. Kalsın istiyorum
Ya eğer sevmediği için takmıyorsa tekrar sizin gönlünüz olsun diye takar sonra tekrar bunalır çıkarır sizin canınız daha sıkılır. Eğer tepkisel deseydiniz o zamn başkaydı. Ama bu durumda israr etmeseniz daha iyi gibi

Takmayı sevmiyo demekki.bence yeniside alsanız takmazdı.Bende 12 yıllik evliyim yeni yeni takıyorum.Batıyo sanki rahatsız oluyorum.Eşinizde sevmiyorsa ısrarcı olmayın derim.Bende takmazken esim bana yeni bir alyans alsa pekte hoşuma gitmezdi açıkcası.

Kızlar. Ozamn bana bi fikir verin başka ne. Yapabilirim ne alabilirim (saat takmıyor)

İyi de takmak istemeyen sevmeyen kişi beş yüz tane yüzük alsan da takmaz. Bence artık bu konuyu kapat 5 yıl olms. Benim eşimde takmiyor hatta bu onun üçüncü yüzüğü. Bi yere giderken düğün vs öyle sokuyorum parmağına onun yoksa yok. Saat bile takamazz eşim sevmiyor. Ama bu demek değil ki bende takmicam gayette takıyorum :)

Benim. Eşimde öle saat te takmıyor

Takmayı sevmediği için takmıyorsa yine bir süre sonra takmayacaktır
Yüzük kullanmayıp , yüzük parmaklarına dövme yaptıranlar var çok sevimli duruyor bence :)
Size uyuyorsa düşünebilirsiniz :)

Takmayı sevmediği için takmıyorsa yine bir süre sonra takmayacaktır
Yüzük kullanmayıp , yüzük parmaklarına dövme yaptıranlar var çok sevimli duruyor bence :)
Siz uyuyorsa düşünebilirsiniz :)
Ben çok beğeniyorum ama. Eşim dövme sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…