Alyanslarımız

chocolatestar

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2008
1.628
377
688
39
Alyanslarımızı, tektaşımı yaptırdığımız yerde yaptırdım. Pırlantayla uyumlu olması için pembe altın istedim. Nişanlımınki biraz daha kalın, 5 mm. Benimkisi ise 4 mm.

Oo çok hoş duruyor canım parmağınız da eskimesin inşallah

Çook güzel gercekten cok begendım alyansınızın ince olması tek tasla birlesince bütün gibi durmus gercekten cok hos Allah mutlulugunuzn tamamını erdirsin

model harika çok beğendim güle güle takın :) bakalım ben nasıl bir alyans alcam. taşlılar kullanışlı oluyormu ?

Tek kelimeyle bayıldım.Benim hayalimdeki alyans.Özel yaptırdığını okuyunca çok üzüldüm ama Piyasadaki firmalarda benzeri var mıdır ki?

model harika çok beğendim güle güle takın :) bakalım ben nasıl bir alyans alcam. taşlılar kullanışlı oluyormu ?

Zirkon taşlar genellikle yapıştırma yöntemiyle tutturulduğu için düşme riski olabiliyor, ancak pırlantalar ısı ile mıhlandığı için düşme riski biraz daha az. Şimdilik iyi idare etti =)

Tek kelimeyle bayıldım.Benim hayalimdeki alyans.Özel yaptırdığını okuyunca çok üzüldüm ama Piyasadaki firmalarda benzeri var mıdır ki?

Kesin vardır canım, modern alyans'da buna benzer bir model vardı mesela

çok şık ve çok zarif canım. çok mutlu olun inşallah:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…