Sevgilimle bir kaç gün sonra 1. yılımızı kutlayacağız ve bizim için çok özel olan bu günde kendi aramızda ( arkadaşlarla kutlayacağız ) yüzük takmaya karar verdik... ve işte yüzüklerimiz
hayırlı olsun canım ama bu benim kendi fikrim bizde önceden kendi aramızda yüzük takmıştık nişanda bunun hyecanı kalmıyo
ilk yüzüğü keşke nişanında o heyecanla taksaydın
hayırlı olsun canım ama bu benim kendi fikrim bizde önceden kendi aramızda yüzük takmıştık nişanda bunun hyecanı kalmıyo
ilk yüzüğü keşke nişanında o heyecanla taksaydın
benimde düşüncem aynıydı fakat son bir kaç ay içerisinde değişti.. farklı şehirlerdeyiz en azından ikimizin rahatlığı için aramızda bir sembol olsun istedik zaten ikimizin de ailesi biliyor şuan okuduğum için işi resmiyete dökme taraftarı değiller ama kısmetse en kısa zamanda gerçeklerini takmak istiyoruz.. o zamana kadar da bunlarla idare edeceğiz artık :)
pek öyle bir durum yok aslında herkes biliyor durumumuzu ama şuanda okul vs falan derken kız isteme söz faslı falan için uygun bir zaman yok malesef
o zamana kadar idare etmek amacıyla aldığımız bir karar
pek öyle bir durum yok aslında herkes biliyor durumumuzu ama şuanda okul vs falan derken kız isteme söz faslı falan için uygun bir zaman yok malesef
o zamana kadar idare etmek amacıyla aldığımız bir karar
yüzük takarak rahat etme düşüncesine sahipsen çok yanılıyosun canım....ahhh aaaahhh öle olsa keşke
bnde nişanlıyım hala erkekler rahat bırakmıyo yada aynı şekilde sevgilimden uzak durmuyo kızlar...evlide olsan bu değişmicek bile ble yapanlar olcak..yüzüğü aranızdaki bağ için takın ve keşke bunu en anlamlı günde yapsaydınız
bn önceden yaptgm içn çook pişman olmuştum
yüzük takarak rahat etme düşüncesine sahipsen çok yanılıyosun canım....ahhh aaaahhh öle olsa keşke
bnde nişanlıyım hala erkekler rahat bırakmıyo yada aynı şekilde sevgilimden uzak durmuyo kızlar...evlide olsan bu değişmicek bile ble yapanlar olcak..yüzüğü aranızdaki bağ için takın ve keşke bunu en anlamlı günde yapsaydınız
bn önceden yaptgm içn çook pişman olmuştum
elbette ki bu konuda çeşitli düşünceler var.. bende erkek arkadaşımla tanışmadan önceki birlikteliklerim için aynı şeyleri düşünüyordum bunun için çok tartıştığım bile olmuştu ama şimdi gerçekten aradığım kişiyi bulduğumdan eminim ve her ikimizin ailesi de sadece doğru zamanı bekliyor... biz o zamana kadar beklemek istemedik ve pişman olacağımı da pek sanmıyorum.. bu sevgilime kimse bakmasın ya da ben rahat rahat hareket edebileyim diye bir düşünceyle aldığımız bir karar değil aslında, bu tür sorunlar yaşayan bir çift değiliz.. bu tür şeyler erkeklerin içini her zaman rahatlatır bu nedenle kabul ettim... Allah ın izniyle gerçeklerini de en kısa sürede takmayı düşünüyoruz maalesef şuan için tek engel okulum