- Konu Sahibi angelgozde
-
bir gün olmaz tabi pazartesiye kadar sürer oylama çarşamba açsakay 1 gun olurmu 5 gun fln olsun hep öyle oluyor
ilk sayfaya derken cnmm ?????canım du bende göndereyim aç bence çünkü fotolar hazırsa gerek yok beklemeye acınca linki ilk sayfaya koyarsın herkes oylamaya gelir
ilk sayfaya derken cnmm ?????
çiğdemcim sende yolla cnm bu gece yollayablrmsn leylanın ki tek taşmış malesef alyans deilmiş ya
klasik olanı yolla cnmyüklüyorum şuan az beklerseniz ama tektaş ve sıra taşlı kabulse ondanda yükleyeyim bak
tmm cnmm yarın yada öbür gün başlıo zaten yarışmaaa bi dahakine katılırsın olmazsaafotoğraf çekebilirsem göndercem...parmakta olması gerekiyormuş sanırsam...vardı bi tane pcde ama bulamıyorum...resim var aslında ama kutusunda parmaaamda değil :)
he tmm cnm anladımmmmmbu topiğin ilk sayfasına canım
yarın akşama kadar yollayabilrmsn cnmben bugun gönderemicem sanırım eğer hemen başlatmak istiyorsanız baskasından alabilirsiniz foto
senn bana yolladığın tek taş ama cnm tek taşını koyarsak diğer arkadaslara haksızlık oluryolladığım klasik alyansın fotosunu kabul ediyosan koy beni canım yoksa dedeğim gibi sıramı karaborsa satıcam:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?