alyanslar yarışsın mı ????

aaa olmuyomu öleee
ozaman klasik olanı yollıyım ozaman...

yüklüyorum şuan az beklerseniz ama tektaş ve sıra taşlı kabulse ondanda yükleyeyim bak

çiğdemcim sende yolla cnm bu gece yollayablrmsn leylanın ki tek taşmış malesef alyans deilmiş ya

fotoğraf çekebilirsem göndercem...parmakta olması gerekiyormuş sanırsam...vardı bi tane pcde ama bulamıyorum...resim var aslında ama kutusunda parmaaamda değil :)

fotoğraf çekebilirsem göndercem...parmakta olması gerekiyormuş sanırsam...vardı bi tane pcde ama bulamıyorum...resim var aslında ama kutusunda parmaaamda değil :)
tmm cnmm yarın yada öbür gün başlıo zaten yarışmaaa bi dahakine katılırsın olmazsaa

oyyy parmakta mı olması gerekiyoooo
anam o klasik olanda kasada yawwwwww
pırlantılar parmağımda onu çekebildim
neyse anacım parmaksız kabul etmicekseniz eğer hakkımı başka bir arkadaşa devredeyim ben
açık artırma başlamıştır...

ben bugun gönderemicem sanırım eğer hemen başlatmak istiyorsanız baskasından alabilirsiniz foto

youknow ve diğer arkadaslar yarın sizede uygun mu yarın akşam başlatalım mııı yarışmayı

tmm o zaman yarına kadar gönderirim cd yi bulamadım cunku

10 kişiyi aştı nasılsa katılma isteyen olursa alırız olmazsa 10 kişide yeterli youknowcum seni de yarın akşama kadar beklerim ben cnm

yolladığım klasik alyansın fotosunu kabul ediyosan koy beni canım yoksa dedeğim gibi sıramı karaborsa satıcam:92:

yolladığım klasik alyansın fotosunu kabul ediyosan koy beni canım yoksa dedeğim gibi sıramı karaborsa satıcam:92:
senn bana yolladığın tek taş ama cnm tek taşını koyarsak diğer arkadaslara haksızlık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…