alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

prenssevgilisi

cok pis evlenesim var...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
318
Yer
Almanya
Kizlarrr canlarrrr ya söyle bir bakindim ama bununla ilgili hic bir konu bulamadim varsa kusura bakmayin göremedimm....

ben simdiye kadar hep gümüs yüzük taktigim icin zirt pirt cart curt cikariridim yüzüklerimi ki onlari sürekli hic takmadim süs icin sadece...

yarin bir ay oluyor nisanlanmama alyansimi ilk zamanlar el yikarken falan cikariyordum nisanlim ve annem kizdilar bu alyans normal birsey degil ne cikariyorsun altin ona birsey olmaz diye :18:

merak ediyorum sizde cikarirmisiniz yoksa hep takili olarakmi el yikarsiniz bulasik yikamiyorum ama dusa girerken kesinlikle cikariyorum tasli sacima macima takilir :20:

hani ne bilim parlakligi falan gitmesin istiyorum birazda :23:

Son düzenleme:
ben banyoya girerken çıkartırım duşumu aldıktan sonra hemen takarım .......eşimde aynı şekilde başka türlü çıkarmayız iyi değil derler zaten ben huzursuz olurum nedense ...:32:el yıkarken falan çıkarmam yani

Evdeyken takmam hangi bi zaman çıkartacağımki
ama dışarı çıkarken takarım

evdeyken bende takmam, dışarıya çıkacaksam mutlaka takarım ama dışarıda da el yıkarken çıkarırım.

Bende hiç çıkartmayanlardanım...:):) Ama yatarken çıkartıyorum ellerim şişiyor nedense, sabah kalktığım gibi takıyorum :16:

ben de evde takmam dışarı çıkınca takarım
elbette yüzükle bulaşık yada ev işi yaparken yıpranıyo çiziliyo eskisi kadar parlaklığıda kalmıyo bende eskiden hiç çıkarmazdım ama yüzzüğüm çizildi rengi matlaştı birde esneyen bi yüzüktü kenarları ezildi bende 5. yılılmda değitirdim şimdiki yüzzüğüm taş gibi ama takarken beni çok rahatsız ediyo bende takmıyorum:34: yüzzükten yana yaşsın yok :19:

ben calisiyorum hergün hani mecbur takmaliyimda zatende askimda kiziyor cart curt cikaracaksan ne anlami kaldi diye sinirleniyor :19:

Bende dışarı çıkarken takıyorum.Şişlik yapıyor uzun süre takınca.

uzun süre kullanınca parlaklığı gider ister istemez. ilk günkü gibi kalmaz ki hiçbir şey,eskir...

evde hiç takmıyorum, sadece dışarı çıkarken takarım. çıkardığımda da kötü bir şey olacak diye düşünmem,hurafelere inanmam :21:

dövme yaptırdık eşimle parmağımıza...
birbirimizin ismi yazıyo
uzun zamandır kutusunda yatıyo alyanslar

evde takmıom dışarı çıkarken unutmazsam takarım ama eşim işe giderken hep takar eve gelince çıkarır

Evde çoğunlukla takmam, hiç bir iş yapmıyorsam belki takarım. O yüzden bir-iki kere dışarı çıktığımda "aaa alyans evde kalmış" dediğim oldu. Aslında sürekli takmak lazım yani takmayı da seviyorum ama evde iş yaparken iyi olmuyor, tak-çıkar uğraşana kadar takmayıveriyorum.

duş alırken ve temizlik yaparken çıkartıyorum,onun haricinde hep parmağımdadır:)

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççççççç :32:

yalnız değilmişim bu konuda bende evde takmam rahat edemiyorum dışarı çıkarken takarım bulaşıkta filan parmakta dönüyo rahatsız oluyrm..bende öle hurafelere inanmam illa hep takılı kalıck onla yat kalk bilmyrm ama yıpranıyo yazık..güzel dursun istrm..:53:

Back