Düğün Alyansımla tektaşım birbirine uyuyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok hoş bence güle güle kullanın da baget yüzüklerde ben yanlarda küçük taş olanları pek sevmiyorum taşlarda düşme vs oluyor diye oluyor mu peki ?? Birde bilindik bi mağazadan mı aldınız??
Düşme olmadı şimdiye kadar canım..çok teşekkür ederim Zen pırlantadan alındı hem tamtur hem de baget yüzük

13 sene olunca da canın isteyince şöyle parmağımda güzel gözüksün deyince takıyorsunhepsi çekmece bekliyor

Ya ben cidden senin alyansınla tektaşını çok merak ettim bizimkileri küçümsüyorsun yaa bi görelim
Küçümsemedim yahu, çakma duruyor dedim. Çünkü yüzüğün taşı mat ve eşşek kadardı. Siz niye göz göre göre yalan söylediniz, o kısmı anlamadım asıl. Değilse değildir, kasmaya gerek yok. Tektaşımı bulamadım ama doğum hediyesi olarak aldığım pırlanta bageti gösterebilirim.

Eklentiler

• 4A7281AA-E014-47E8-9914-423926B6FF57.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 152
Çakma makma muhabbetleri yaparken gayet güzel yorumlar yapıyordu kendisi ama sen de at dediğimde ses kesildi gayet güzel şekilde sustu hemde
Her an telefon elimizde gezmiyoruz takdir edersiniz ki. Valla siz daha güzel susmuştunuz gündüz, fotoğrafı kaldırıp uzun süre ses vermeyince…

Ben yalan konuşmadım evet kasmam bu konuda yalan da konuşmam kimseye bişe kanıtlamaya veya yalan söyleyip kasma ihtiyacım yok bence senin prim kasmaya ihtiyacın var

Her an telefon elimizde gezmiyoruz takdir edersiniz ki. Valla siz daha güzel susmuştunuz gündüz, fotoğrafı kaldırıp uzun süre ses vermeyince…
Ben senin gibi acımasızca ve küçümseyerek yargılama yapmayacağım güle güle kullan yüzüğünü rabbim bozmasın

Fotoğrafı ben kaldırmadım senin gibi insanlar olduğu içinde birdaha yüklemeye çalıştım olmadı belli bi süre sonra da uğraşmadım çünkü cidden senin yorumların çok fazla acı ayrıca seni tanımıyorum sana neden yalan söyleyeyim ki

Ben yalan konuşmadım evet kasmam bu konuda yalan da konuşmam kimseye bişe kanıtlamaya veya yalan söyleyip kasma ihtiyacım yok bence senin prim kasmaya ihtiyacın var
Yahu şurada biz bizeyiz, anonimiz. Siz bizden yorum istediniz, ben de fikrimi söyledim. Kötü duruyordu tektaş. Siz pırlanta diye yalan söyleme ihtiyacı duyup üstüne fotoğrafı kaldırınca ısrar ettim azıcık evet. Yoksa prim kasmak/küçümsemek ne haddime, ben de zengin değilim, kendi halinde memurum. “Bazıları da sustu hehehe” deyip kendinizce dalga geçmeye çalıştığınıza göre yaşınız henüz küçük sanırım. Önünüzde uzuuuuun yıllar var, Allah daha iyilerini nasip etsin size.

Birine hava atacak halim olsa bunu tanıdığım birine yaparım tanımadığım insana da yalan söylemek demeyelim sen sürekli yalan malan diyorsun da hani hava atmak gibi bi amacım olsa tanıdığıma hava atarım tanımadığıma atmam evet seninde sölediğin gibi anonimiz burda hiç bi şeklde yalan konuşmam size açıklama dahi yaptım kaç tane kuyumcuya gittim diye ama inanmamak size kalmış yapacak bişe yok yaş konusuna da hiiiiç girmeye gerek yok girelim mi isterseniz sizde yaşınıza göre demekki büyüksünüz ama yaptığınız yorumlar küçük onu ne yapacağız??

Yorumlarım normal, sizin işinize gelmemiştir sadece. Neyse öyle olsun, yüzüğünüz pırlantaydı, fotoğrafı da siz kaldırmadınız.

Yorumlarım normal, sizin işinize gelmemiştir sadece. Neyse öyle olsun, yüzüğünüz pırlantaydı, fotoğrafı da siz kaldırmadınız.
Çok normal yorumları bi oku istersen senin gibi iğneleyici yorum yapan varmı güzel veya değil uyumlu veya değil dedi herkes yada ayrı ayrı kullan dedi sen bence yazdıklarına bi bak şuan yine iğnelemeye çalışıyorsun anlamadım sanma evet fotoğrafı ben kaldırmadım birdaha yüklemeye çalıştım olmadı daha sonra da denemedim daha fazla sen iğneleme diye

Eklentiler

• 4D21E540-D764-4B9A-ADB7-900B657AABF0.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 119
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…