- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
C
Çok romantiksin
Şuraya bir nazar boncuğu konduralım
Tabiki tek derdim bu degil ama iste epey uzuluyorum...
Gecen hafta esimle sehir disinda tatildeydik.iki yillik evliyim ve her denize girdigimde alyansimi mutlaka cikartirdim.
O gun cikartmayi unuttum denize girdim ve bi anda denizin yuzugumu alip goturdugunu hissettim....yaklasik deniz gozlukleriyle iki saat aradik ama bulamadik.oyle icim acidiki..biz cok zorluklarla evlendik cok ve manevi yonu cok agir basiyor.yuzugumu cok seviyordum.parmagimin bos olmasi acitiyor icimi..
Esim epey moral verdi o gun..senden onemli degil,aynisini yaptiririz diyor..yarin yaptiracagiz...marmaranin sularinda icinde nisan tarihim ve esimin adinin yazildigi yuzuk cook uzagimda artik....
Oysa bi omur takacaktim...ikinci yilda kaybettim..
Onca derdin arasinda dertmi demeyin..epey canim sikiliyor iste elimde degilyenisi ve aynisi gelecek ama fotograflarda bile bakarken cok uzuluyorum..cok dikkatli olun benim yaptigim hataya dusmeyin
Valla sorma arkadasım. Tatil moduna girdim iyice :) dur özelden yazayım. Konuyu saptırmayalımevet arkadaşım, çok iyi olmuş, ben unutmuşum, ççççççççççokkkkkkkk sağol
konuşamıyoruzMata Hari yaw
Ahh iste sorunum tamamen buKaybolan esyaya okadar uzulmem..hatta umursamam bile..
Ama alyansım kaybolsa benimde içim yanar..
Isterse teneke parcasından olsun..
O benim en kıymetli esyam❤
Cok dogru..ben cok fazla anlam yuklemistim.bu yuzden sarsildim epeynişanlanırken bir alyans aldık ama tenekeden hallice.
paramız ona yetmişti.
1 seneye kalmadan yamuldu.
sonra eşim bi de altın tek taşlardan almıştı.
onun da taşı düştü, taktırdık tekrar düştü.
elimiz bollaşınca bu iki yüzüğü sattık, üstüne para koyduk güzel bi alyans aldık.
daha 7-8 ay takabildim, maddi açıdan dara düştük. annemiz babamızdan isteyeceğimize gittik sattık yüzüklerimizi
4-5 ay yüzüksüz gezdim.
şimdi altın bir tektaş daha aldık. onu takıyorum.
bakalım bu ne zamana kadar benle kalıcak
demem o ki, evet manevi değeri elbette vardır ama eşin bir ömür yanında olsun parmağında ip bağlı olsa bile olur üzülme..
Hayir canim..denize girerken parmagimdaydi..malesef o ani net hatirliyorum.parmagimdan kayip gidisiniDenizde yuzugun parmaktan çıkıp gitmesini anlayamıyorum belki baska yerde cıkarttın bence evde de aramaya dvm et
Oyle..ama elden bisey gelmiyor iste
Yine sizinkisi evden cikar benimkinde hic umut yok gitti
elektrik süpürgesinin içine bak belki oradadır